Mit mondott Éva Anikónak, hogy úgy megsértődött?
Valami olyasmi volt, h mikor Anikó a hintában ült, Éva megszólalt,h: neked van kint valaki aki vár rád, nem?!
Valami ilyesmit, de ez volt a lényege.
KaszaTibi: Anikó, van kint vki a villán kívül aki vár rád?
Anikó: Nincs.
Éva: De mikor bejöttél, azt mondtad, hogy vár valaki.
Anikó kiakadt h Éva mit szól bele, meg most ezt mindek kellett felhozni, meg ilyenek.
NEM.
Az volt hogy Anikó mondta hogy az extrém sexuális élménye az egy erdöben volt, egy elhagyatott ház elött egy simsonon. És sex közbe a házat nézte hogy nem-e nézi valaki őket.
és Éva erre azt mondta hogy azért nem tudtál elmenni...
DE.
lol
Nem. Igazából ezek összessége votl a probléma, mert mindkettőn ment a rinya. Egyik nevetségesebb, mint a másik.
Most mit balhéztok ezen?Éva paraszt volt (mint szokott), Anikó túlspilázta (mint szokta).
Mindemellett Anikónak adok igazat, minek kell beégetni vendégek előtt, hogy nem tud elmenni? Éva nem is akarta, hogy meghallja Anikó, mert ott csitította a Bécit, hogy ne mondja el....
Érdekes, amikor a Király L. Norbi volt bent, Éva nem mondta, hogy "Anikó, téged nem vár valaki kint?"
"Érdekes, amikor a Király L. Norbi volt bent, Éva nem mondta, hogy "Anikó, téged nem vár valaki kint?""
Mondjuk azt elmondhatnád, hogy ezzel mit akarsz. Hogy miféle mögöttes tartalmat tulajdonítassz ennek, ami kapcsolható a mostani helyzethez.
És igen, Éva g.eciskedett, de ha nem tapintott volna érzékeny pontra (ergo nem lett volna igaza...), akkor Anikó nem akadt volna ki. Innentől kezdve meg Anikó sumákolása jóval érdekesebb szerintem.
Azt akarom ezzel mondani (bár szerintem érthető a párhuzam), hogy most is vendégek voltak bent, akkor Norbi is vendég volt, sőt "lekapta" az Anikót, de akkor mért nem mondta Éva, hogy "Ani nem szabad, téged várnak kint".Szerintem qvára egyértelmű, hogy Anikó nincs kapcsolatban, Éva csak szurkálódni akart.
De pont neked magyarázom, aki a válaszai alapján bele van b u z u l v a Évába?! Inkább hagyom is.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!