Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek Alekosznak jót...

Szerintetek Alekosznak jót tenne, ha Éva nem lenne mellette, kiesne? Úgy értem népszerűbb lenne, többen kedvelnék?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom, hogy Éva "húzza le" "húzza negatív irányba" Alekoszt. Vélemények?
2011. márc. 1. 22:15
1 2
 1/14 Thurston ***** válasza:
60%

Hülyeség. Ők tényleg baromi jó haverok. Erre meg szüksége van Alekosznak. Érzésem szerint ha Éva kiesne, akkor Alekosz közel sem tudná ennyire jólérezni magát ,és ő is rákényszerülne a komolyabb taktikázásra, megjátszásra, kavarásra. Gyakorlatilag minden szimpatikus vonása eltűnne, ha kiesne a kképből az egyetlen ember, akivel igazán jól tudja érezni magát.

Egyébiránt szerintem jól ki is egészítik egymást Évával.

2011. márc. 1. 22:24
 2/14 anonim ***** válasza:

Latok benne valamit.Alekosszal nincs bajom,Evat utalom.

Szerintem sokan vannak igy.

2011. márc. 2. 07:10
 3/14 anonim ***** válasza:
Írd már le első,hogy mitől olyan nagy haverok?amúgy lehet,h jobban bírnám!
2011. márc. 2. 08:13
 4/14 anonim ***** válasza:
Marha nagy haverok! Az Alekosz nem bízik az Évában ezt többször is elmondta. Éva pedig érdekből van Alekosszal.
2011. márc. 2. 08:28
 5/14 anonim ***** válasza:

Én is úgy vagyok vele, hogy Alekoszt bírom, de Évát nagyon nem. Úgy hiszem, hogy Alek feltalálná magát Éva nélkül is. Ugyan megmondta, hogy neki kell egy ember bent, akire támaszkodhat (ő nem így fogalmazta meg), lehet az Éva után Anikó lenne, bár szerintem az se lenne sokkal jobb, én Anikót se bírom.

Mindenesetre megnézném, hogy mit kezdene magával, ha mindkét lány kiesne. Új helyzeteket teremtene ez is, az biztos.

2011. márc. 2. 08:29
 6/14 A kérdező kommentje:
Alek olyan ember aki megbírkózik azzal ha egyedül maradna odabent. Anikót ne emlegessük 100x rosszabb Évánál, mert Évából alapba nem sok jót nézel ki Anikó meg egy kis szuka, igazából ugyanolyan mint Éva mindent csak érdekből csinál.
2011. márc. 2. 09:42
 7/14 Thurston ***** válasza:

"Írd már le első,hogy mitől olyan nagy haverok?"

Tán attól, hogy jól érzik magukat együtt..?

Biztos nagyon naív vagyok, de nekem a műsor legelejétől kezdve úgy jön le, hogy ők nagyon megtalálták a közös hangot.

Mondjuk miután olyanokat írtok itt, hogy Éva érdekből van Alekosszal, azután nem tudok sok hitelt tulajdonítani az ilyen véleményezéseknek. Mert ennél röhejesebbet régen hallottam.

2011. márc. 2. 11:01
 8/14 anonim ***** válasza:
Ó,te mindíg olyan okos vagy!Csak az jó midíg amit te kiagyalsz.A többit meg leminősíted,vagy le h.lyézed.Ez megy neked!A pia szeretete összeköti őket.De ha te úgy látod,hát legyen neked igazad:)Úgyis te okítol itt mindíg,mindenkit ismersz,ezért minősíted le azokat akik máshogy gondolják,mint te!!Nem veszed észre magad?Saját magadat is meghazuttolod!Egyszer így látod a dolgokat,1óra mulva egy másik kérdésnél már máshogy!
2011. márc. 2. 11:38
 9/14 anonim ***** válasza:
Milyen jol meg válaszoltál előttem szóló.Nagyon jól megmondtad neki.:)Biztos hogy Éva alekosz nem jo barátok.IGEN Aleknek rosszat tesz Éva "barátsága".
2011. márc. 2. 12:03
 10/14 anonim ***** válasza:
Még jó hogy:)kikészít ez a T.-on!mindenkit f.káz,mindenkinél intelligensebbnek érzi magát.Legalább ne mondana magának sokszor ellent:)
2011. márc. 2. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!