Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki a kedvenced a VV-ből és miért?

Ki a kedvenced a VV-ből és miért?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 20:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
éva mert öt nem tudjak befolyásolni és mindent megtesz hogy megnyerje a játékot
2011. márc. 1. 22:17
 12/17 Kérdés.Özön ***** válasza:
0%
Az a baj a mai fiatalokkal hogy ijen hulladékot néznek ....ezt nézik a kis gyerekek is és ebböl vesznek pédátt....de mijet .....ezét tart oda a világ ahova tart ..az ijenek miatt...ezt be kén etiltani ..meg börtönbe csukni a kiijet kitalált
2011. márc. 2. 12:32
 13/17 anonim ***** válasza:
66%

ma 12:32- Tudod, szerintem inkább van baj a sok tanulatlan emberrel mint amilyen te is vagy...

Előtted mégis milyen példa volt hogy még írni sem tanultál meg?

Látjátok erről beszélek... veritek itt magatokat, hogy de menők vagytok mert nem néztek ilyen hulladékot, és akkor még egy értelmes mondatot sem tudtok helyesen leírni!

Igen szívem, ezért tart a világ ott ahol tart;)

És igen én nézem, de tudok helyesen írni, és nem vagyok ostoba, veled ellentétben:)

2011. márc. 2. 13:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem Szandika a kedvencem még mindig, de úgyis leszóltok... Második helyen Alek :D
2011. márc. 2. 15:06
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Eva nem tom miert az elejetol o a kedvencem
2011. márc. 2. 16:05
 16/17 A kérdező kommentje:

húha...jó kis veszekedés lett :DD

szerintem attól hogy leírod ide a "minek nézel ilyen marhaságot?" szöveget nem lettél több senki szemében max a magadéban...ha ettől jobban érzed magad...bár őszintén? szerintem te is ugyanúgy nézed mint bárki más csak letagadod nehogy már azt higgyék az emberek hogy te is átlag vagy...nagyon gáz vagy..

a 13:57-el nagyon egyetértek, minek ír ilyesmit ha még írni sem tud helyesen...

amúgy béci a kedvecem mert ő nem kétszínűsködik megmondja azt is ha baja van meg azt is ha bírja a képed:) évát és alekoszt viszont nagyon nem szeretem..

2011. márc. 2. 19:32
 17/17 anonim ***** válasza:

"Kérdés.Özön válasza:

Az a baj a mai fiatalokkal hogy ijen hulladékot néznek ....ezt nézik a kis gyerekek is és ebböl vesznek pédátt....de mijet .....ezét tart oda a világ ahova tart ..az ijenek miatt...ezt be kén etiltani ..meg börtönbe csukni a kiijet kitalált"

Tudod, barátom, én nem nagyon nézem a Való Világot, de az fix, hogy te sem attól lettél helyesíró bajnok... Egyébként neten néha megnézem az összefoglalókat és pozitívan csalódtam Évában, amikor a műveltségi vetélkedőt fölényesen megnyerte a (nemtudomhogyhívják) csajjal szemben (ő már nincs köztük). Bármit mondasz, fogadást merek kötni rá, hogy Éva tud helyesen írni (nem iLYen helyesen, mint te... bár rajtad feltehetően nem ront a Való Világ figyelemmel követése sem). Csókollak.

2011. márc. 3. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!