Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Igaz, hogy a VV Alekosznak...

Igaz, hogy a VV Alekosznak milyen jó hangja van?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 19:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
.........................
2011. márc. 1. 22:17
 12/23 anonim ***** válasza:
61%

Mind közül az övé volt a legjobb, állítólag lagzikban énekelt régen.

Gigi hangja nekem nem tetszett, csak utánozta az eredetit, nem volt túl jó.

Anikó szintén csak utánzott. Nekem tőle az tetszik mikor olvas valamit, vagy színészkedik. Ő tuti színészkedni fog ha kijön akkor is. Biztos felkarolja majd valaki.

Béla meg kiskora óta rappel, hiszen ez áll hozzá legközelebb. Mivel bűnöző (volt). De amúgy tényleg jó volt. Nem tudom ezt miért nem mutatta meg eddig soha.

2011. márc. 1. 23:11
 13/23 Thurston ***** válasza:
100%

"Nekem tőle az tetszik mikor olvas valamit, vagy színészkedik."

Szerintem az is szörnyű. Ha valaki felolvas/színészkedik, akkor nem attól lesz jó, hogy hallod rajta, hogy azt csinálja. Éppen ellenkezőleg...

A legidegesítőbb benne pedig az, hogy sokszor ugyanolyan mesterkélt a szimpla beszéde is.

2011. márc. 1. 23:30
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem atlagos,nem rossz de nem vennem meg a cd-jet.
2011. márc. 2. 07:14
 15/23 anonim ***** válasza:
50%

Egyszerűbb falusi lagzikban elmegy még ezzel a kornyikálással.

Gigi és Anikó viszont meglepően jó volt azon a rövid kis bejátszáson. Talán képzéssel még vihetnék is valamire.

2011. márc. 2. 11:07
 16/23 Thurston ***** válasza:
66%

Ja, hát mondjuk aki nem hallja, hogy Giginek milyen atomszar hangja van, annak nem sok köze lehet a hangképzéshez. Hogy kicsit indokoljam is: erőlteti a hangszálait (lehető legnagyobb hiba), ezt általában egyébként azért csinálják sokan, mert azt hiszik, hogy ez ellensúlyozza a hamis hangokat, ennek ellenére abba a viszonylag egyszerű dallamba három vagy négy hamis hangot is sikerült beilleszteni, ergo a hallása sem lehet valami jó.

Nem mondom, hogy mindezzel nem lehet kezdeni valamit, csak nem tudom, hogy akinek ez tetszik, az milyen jogon szólja le mondjuk Alekosz énekhangját, ami technikailag tulajdonképpen hibátlan...

2011. márc. 2. 11:16
 17/23 anonim ***** válasza:
54%

Thurston.

Ha Alekosznak hibatlan a hangja akkor hogyhogy nem tudott ebbol profitalni mint a tobbi kocsmazenesz?

2011. márc. 2. 11:40
 18/23 anonim ***** válasza:
50%
Hát ha nekem nincs is ilyen nagy szakértelmem, mint Alkesz tehetségét dicsőítő hozzászólónak, de legalább a két profi zenész kritikájára adhatunk valamit.
2011. márc. 2. 11:48
 19/23 anonim ***** válasza:
50%
Jajjj te Thurston.Ha valaki valami jót mond valamelyik villalakóról aki nem a kedvenced,akkor összedől a világ.Amiért nem kedvelsz valakit attol annak lehetnek jo tulajdonságai.Az Éva k@rvára jol énekelt igaz??? :)
2011. márc. 2. 12:19
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

ki mondta hogy nem tudott profitálni belőle

mikor már elmondta sokszor hogy esküvőkön szokott zenélni

2011. márc. 2. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!