Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek Béci jól rappel? :D

Szerintetek Béci jól rappel? :D

Figyelt kérdés

Kérem azokat, akik szimpatizálnak vele, hogy próbáljanak meg objektíven válaszolni.

köszi

2011. márc. 1. 18:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én nem szimpatizálok vele, de szerintem jól rappel.
2011. márc. 1. 18:22
 2/14 anonim ***** válasza:
igen szerintem se rosz van néhány jobb száma
2011. márc. 1. 18:46
 3/14 anonim ***** válasza:
nagyon zsír:) énis a magyar hiphopot szeretem(killakikitt stílusú cuccokat) de őt még így nem ismertem,nagyin tetszett... De aleknak is nagyon szép hangja van
2011. márc. 1. 19:27
 4/14 Thurston ***** válasza:
A kérésedet végülis meg is fordíthatnánk. Bár az a réteg vagyok, akit te objektivitásra kértél: szimpatizálok Bécivel, de baromi gagyi volt ez az előadás. Ismerek tök nóném fiatalokat a közvetlen környezetemben, akik sokkal egyedibb és erőteljesebb stílussal rendelkeznek. Tucat, na. Vagy van egy kevés alapvető tehetsége, és nem gyakorol eleget (esetleg nem is akar fejlődni...), vagy fordítva.
2011. márc. 1. 20:58
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Kedves utolsó,nagyon rég óta bennevagyok a magyar hiphopba,és képzeld el nem könnyű szájdob alapra freestylozni,kell hozzá nagy tehetség,béci jól érthetően junior gyors váltásait is kitűnően állta... ha nem értessz valamihez akkor ne nyilatkozz...
2011. márc. 1. 21:15
 6/14 Thurston ***** válasza:
Nem igazán tudom honnan vetted azt, hogy nem értek hozzá. Nem is igazán tulajdonítók túl nagy hitelt a véleményednek. Oké, neked tetszik. Nem mondom azt, hogy nem tetszhet valakinek, csak nálam magasabban van a léc.
2011. márc. 1. 21:17
 7/14 anonim ***** válasza:

21:15

Miert kell kiemelni, hogy magyar hiphop? Mert a magyarok alapvetoen benabbak, vagy mi? Es ahhoz kell viszonyitani?

En is elg regota (bo masfel evtizede) mozgok hiphop szcenaban (rengeteg mas stilus mellett) es en is azt tudom mondani, hogy ez baromi unalmas volt. Ha te azt mondod, hogy ez marpedig nagy durranas volt, akkor en pont arra gyanakodnek, hogy te nem nagyon ertessz hozza, de legalabbis nem hallottal meg jo freestylet.

2011. márc. 1. 21:20
 8/14 anonim ***** válasza:

dde hallottam,mért gondolod hogy a magyarrok bénák? Hallottad már oj.t-t vagy dsp vagy aza stb freestyleozni vagy mindent a majka busta féle celebekhez viszonyítassz?xD nem túlzottan érdekel a fekete freestyle mert magyar vagyok,és mi is tudunk jót nyomatni,a

másik meg miért van nálad magasabban a léc? :D

2011. márc. 1. 21:39
 9/14 anonim ***** válasza:
Én nem értek hozzá, nem is szimpatizálok se Bécivel se ezzel a stílussal, de szerintem jó volt.
2011. márc. 1. 22:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért,de tegnap nem láttam az összefoglalót betudja linkelni vki,ahogy Béci rappelt?
2011. márc. 2. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!