Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mondasz legalabb egy konkret...

Mondasz legalabb egy konkret esetet ahol Evat bantottak?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 14:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mikor Olivér kiosztotta. na akkor még bírtam Olivért. xD
2011. márc. 1. 16:58
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

Minek teszed fel a f.asz kérdésedet, ha nem tetszik ha igenis van rá válasz! A Gombis eset (mikor Alekot védte) meg a Jerzy-s (miért nem ment ki a fürdőből), Anikós (köpj le) mind olyan eset amikor Éva nem mondott semmit, hanem rögtön támadták.

Múltkor magyarázott Alekosszal, erre Béci leordította, hogy ne magyarázzon már meg mindent.

Amikor volt régebben az a tárgyalás és a nagy lúzer 6os megalakult, ott is Évát basztatta mindenki, holot semmit nem csinált, mert Olivér kevert-kavart.

Annyi van még, de nem pazarlom egy olyan hülyére tovább az időmet, aki úgyis mindent megmagyaráz, mert nehezére esik bevallani hogy igenis van iyen eset.

Ha akarod utálni Évát, hát utáld, de ne tedd már fel a trágya kérdéseidet azért hogy megmagyarázz mindent.

Tudod én rühellem a Bécit, de ha olyat tesz akkor elismerem.

2011. márc. 1. 17:09
 13/16 A kérdező kommentje:

Olyan kerdest teszek fel ami engem erdekel.

Nem fogok megegy utaljuk Evat klubbot nyitni.

Az Eva rajongok jonnek itt azzal hogy folyton bantjak Evat,ehhez kepest eleg keves pelda jott arra,mikor is bantjak.

2011. márc. 1. 17:28
 14/16 anonim válasza:
Az utolsó válaszadónak igaza van ám! Azt kérted "mondj 1 olyan konkrét esetet ahol Évát bántották". Nos, mondtak itt előttem többet is és mégsem fogadod el meg körbe magyarázod. Akkor meg minek kérdezel ilyet? Nem mindegy? :O
2011. márc. 1. 17:32
 15/16 A kérdező kommentje:

Ok.

A kerdesemre megkaptam a valaszt.

2011. márc. 1. 17:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Teljesen igaz az hogy pl.Alek csak úgyminden elözmény nélkül kikelt magábol és mindkinek beszólt.De Olivér is csinált már ilyet.A leggázabb személyiség akkor is Éva marad.Köpköd,kiabál aztána végén meg bőg h út bántják.
2011. márc. 1. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!