Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért ők bomlasszák a közösség...

Miért ők bomlasszák a közösséget? (VV)

Figyelt kérdés
Miután Olivér kiesett sokan azt írták, hogy Béciéknek mit jár a szája, hogy innentől nem lesz klikkesedés, mert ők csinálják továbbra is. Én akkor néztem online a műsort mikor Béci visszajött, és amit ott hallottam az alapján nem értem, hogy az emberek miért gondolják azt, hogy Béciék tehetnek arról, hogy Olivér kiesése után sincs béke. Éva odavitte a kis székét a jakuzzihoz és ott fűzte Alek fejét, hogy nem hagyjuk magunkat, tartsunk össze, és már kezdte az okoskodást, hogy meg kell beszélni Szandival és Anikóval is, hogy kikre tegyék ők 4-en a jelet. Később odament hozzájuk Béci, hogy ne legyenek mér így elkenődve, mert jó lesz nekik így is, szóval próbált barátkozni. De Éva tömte Alek fejét továbbra is, hogy mi tartsunk össze. Ezt nem tudom miért nem tették bele az összefoglalóba, de én úgy látom, hogy Alekosz Éva miatt folytatta ezt a "háborúsdít" tovább. A tegnapi szavazás eredményét meg nyilván annak köszönhette Szandika, hogy beszólt Alekosznak, mivel az biztos, hogy nem az ő hibája az, hogy nincs béke. Ti hogy látjátok?
2011. febr. 28. 17:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
43%

Alek kiraly csavo lenne ha nem lenne Eva,de van sajnos.

amugy en is igy latom ahogy te.

2011. febr. 28. 18:15
 12/20 A kérdező kommentje:

Figyelj! A kérdésemben benne van az, hogy ti hogy látjátok? Nem azt kértem, hogy győzzetek meg az ellenkezőjéről. Most akkor én is fárasszam magam azzal, hogy írhatok neked bármit bla. bla.

Azért írtam ki a kérdést, hogy beszéljünk róla, nem azért, hogy meggyőzz bármiről is.

Szerintem nem bántották Anikót kérdeztek tőle, hogy miért, és nem érzi-e a gáznak, amire ő sírni kezdett. Alekosz meg sem említette azt a vitát, ő azzal jött Jerzynek, hogy mennyire buta és ha ő nem dugja meg a barátnőjét, akkor valakinek meg kéne. Tehát ő azzal bántotta Jerzyt, amit ÉVa gondol róla. Éva jön azzal folyton, hogy sík hül.ye.

2011. febr. 28. 18:18
 13/20 A kérdező kommentje:
Szerintem is ha Éva haza menne, akkor Alekkal semmi gond nem lenne a többiekkel való kapcsolatában. Szerintem ezt Éva is tudja, ezért is fűti állandóan Aleksozt. A mai részben is benne lesz, hogy szidja neki Anikót és Szandit, bár mos Szandival amúgy sincs jóban Alek. Valakivel mindig hergeli Alekot.
2011. febr. 28. 18:22
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtam olyat, hogy a 4-es ellen. Hanem, hogy ellenük. És mivel az a szervezkedés nem most volt, hanem egyből Olivér távozása után, akkor Anikó egyértelműen Alekék mellett volt, és Szandika is. Itt már nincs szó szövetségről, de akkor még akkor is 4-en inkább egymással "barátkoztak" még.

Szerintem nem csak szidták Évát, hanem igenis szervezkedésbe kezdtek. De mindegy. A békés élet igazából akkor bomlott meg, és annak nem csak az Éva volt az oka.

Mostanában belátom, hogy Éva folyton Alekon lóg, de hát nincs más nagyon neki. Alekosz kijönne a többiekkel is.

2011. febr. 28. 18:39
 15/20 anonim ***** válasza:
43%
Ugyanúgy látom a dolgokat,mint te-kérdező!Nem szimpi az Alek,de már tényleg sajnálom,hogy ez a nő irányítja.Sokkal jobb fej lenne,ha nem lenne ott az Évi.
2011. febr. 28. 18:54
 16/20 A kérdező kommentje:
Azt írtad, hogy 4 közül senki nem volt a balhéban csak Éva, és az 5-ös össze ült ellenük szervezkedni. Mikor Béci visszajött, akkor Szandi hisztizett Olivér után, de már akkor sem volt ő benne abban, hogy ne legyen egység. Anikó benne lett volna, de látta, hogy nem számíthat se Évára, se Alekra, mert Aleknak az a szent mit Éva mond, és ha ő azt mondja, hogy nem kell ANikó, akkor nem kell. Szóval nem szerveztek semmit, csak dumáltak arról, hogy mennyire utálják Évát. Nem szervezkedtek, hogy rádobálják a jelet vagy hogy közülük vigye ki bárki is.
2011. febr. 28. 19:00
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. febr. 28. 19:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Igaza van a kérdezőnek,éva egy féreg,mocskos paraszt,ha kiesne alek jobban eldumálna a többiekkel! Alek egy papucs,éva úgy rángatja ahogy akarja! Át kéne értékelni a kapcsolatát azzal a nővel :D
2011. febr. 28. 20:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Te ennyire nem érted mit írtam a 4-es alatt? Írtam én is, hogy az már nem volt igazi szövetség, de mégis együtt voltak, úgymond egymás társaságában, nem a többiekkel. És itt most az Olivér kiesése utáni pár napról beszélek. Akkor ez volt. Az 5 a nyugiszobában bszélgetett, a többi 4 meg bent a hálóban. Nem volt már szoros kötelék, de azért akkor még együtt voltak. Szandika és Anikó jóval később hagyta el őket. Na mindegy, ezen nem fogok vitázni. Vagy megérted ezek után amit ezzel mondani akartam, vagy nem. Totál nem ez volt a lényege a mondanivalómnak, nem értem mért ezt kellett forszírozni.
2011. febr. 28. 21:15
 20/20 A kérdező kommentje:
Figyelj, arról beszélünk jelenleg, hogy vannak-e klikkek. Ebben te úgy hoztad elő a szövetkezést, hogy az 5-ös összeült, és nekiállt szervezkedni ellenük, ergo a 4-es csapat ellen. Mivel ebből azt akartad kihozni, hogy nem csak Évát bántják, hanem az akkori 4-est is. Abból a 4-ből Szandi még a közelben sem volt egyébként. De én inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy szerinted mivel kezdtek szervezkedni ellenük? Mert én írtam példákat, de abból egyiket sem csinálták meg. Annyi volt, hogy mindegyik azt ecsetelte, hogy hogyan kéne agyoncsapni Évát :D Pl. Alekot meg sem említették a köpködés után. Anikót is csak azért, mert ő meg az egész veszekedés kirobbantásában volt benne, hiszen ő vihánckodott Évával és szórakozott azon, hogy Jerzy milyen ronda. De neki is csak annyit mondtak, hogy nem röhögni kéne Éva viselkedésén, hanem megpróbálni leállítani.
2011. febr. 28. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!