Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Szandika miért mondja...

VV Szandika miért mondja Alekoszra, hogy Ő a legrosszabb indulatú ember, mikor szerintem önzetlen és jószívű, légynek sem ártott még?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 19:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Alekosz szerényen nyert??? Az akkora színjáték volt,h szinte ordított.Nem volt más,mint egy felvett póz,amit egy rossz ripacstól láthattunk.Úgy ült ott a székben a beszélgetés alatt,mint aki végigszántotta a határt.Máskor dícséritek Szandikát,h milyen jól lát dolgokat,de most,h Alekoszba áll bele,már hülye.Pedig sztem nagyon is jól jellemezte Alekoszt.
2011. febr. 28. 06:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Szandikáról igaz is, hogy olykor jól lát dolgokat, de most szerintem nem, pedig nem igen vagyok Alekosz fan sem. Ha olyan nagy gubanc lett volna közöttük, ami miatt ezt Alekosz megérdemelné azt nyilván nem hagyták volna ki az összefoglalóból, viszonyt nyilván nem volt, csak valami apróság, de már amióta Olivér elment látszik, hogy Szandika totálisan összekavarodott, hogy most kivel hol hány méter. Egyik pillanatban Évával is jóban van a következőben meg már gyilkolják egymást. Engem nem zavarna Szandi viselkedése ha látnék rá egy olyan kézzelfogható indokot, ami miatt azt mondom Alekosz megérdemli! Amúgy a párbajon szerintem tisztességes volt, Gombit nagyon lealázhatta volna, ha akarja, akárcsak azzal is, hogy szinte az első hónap óta sír, hogy haza akar menni, hát most induljon... stb, mégsem tette, és nekem tetszett ahogy egymásról beszéltek, negatív dolgot is jelentettek ki egymásról úgy esetlegesen, hogy a másik nem vágott azonnal valamivel vissza. Szerintem kulturált, normális párbaj volt.
2011. febr. 28. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!