Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Alekosz mitől tiszteli a nőket?

Alekosz mitől tiszteli a nőket?

Figyelt kérdés

Többször hallottam már nőktől, hogy milyen példaértékű ez az ember, mert tiszteli a nőket. Az érdekelne, hogy miért látják ezt így? Tegnap Éva beszédében azt ecsetelte, hogy Alek mennyire tiszteli a nőket. Kíváncsi lennék mi lesz a véleménye, ha megtudja, hogy az a pasi aki állítólag full szerelmese belé, smink nélkül 0 nőnek tartja. Meg hát az én szememben az olyan férfi, aki csak a dugásra használ egy nőt, az nem arról árulkodik, hogy mennyire tiszteli őket. A párbajon azt mondta, hogy minden nő gyönyörű, nincs csúnya nő, elötte mégis a kisfilmjéban azt ecsetelte a Szandinak, hogy ő már volt 100 nővel és abból szinte egyik sem nevezhető nőnek, mert mind csúnya volt.

A magazinnak való fotózáson is arról beszélt, hogy mindegyik lány milyen csúnya a villában, a szemükben pedig szépnek tartja őket. Nekem ebből a viselkedésből nem az jön le, hogy tiszteli a másik nemet, sokkal inkább az, hogy csak használná őket, ha lenne olyan idióta bárki, hogy leálljon vele.

2011. febr. 27. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Az ilyen ember kétszínű. Jobb elkerülni, bár kivédeni és felismerni nehezebb.
2011. febr. 27. 17:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem az érdekes, hogy minden Alekosz kérdésre özönlenek a válaszok, amiben nem kell semmit magyarázni csak annyit írnak, hogy ő nyerjen, mert ő a legjobb. Na most itt fel van sorolva pár tény, aztán ide rajtad kívül senki sem ír semmit. Neked köszönöm a választ.
2011. febr. 27. 18:24
 3/9 anonim ***** válasza:

és mitől nem tiszteli?

én nő vagyok, semmi olyat nem tesz, ami miatt nagyon fel kéne háborodnom.

2011. febr. 27. 18:43
 4/9 anonim ***** válasza:

jaa, hogy pl Éva smink nélkül nem szép és hasonlók? jaj. a férfiak kb 85%-a már húzza a száját, ha egy nő alakja nem tökéletes, vagy stb... Alek is csak ilyen. Akkor most minden férfit utálni kell?

szerintem egy nő tisztelése nem ebben merül ki. nem tudom te pl szoktad-e nézni az online adásokat. ott rengeteg minden van ám, ami a tv-ben nincs. Alek nagy tisztelettel tud amúgy beszélni a nőkről, tegnap este pl olyat mondott, ami miatt örökre tisztelni fogom.

2011. febr. 27. 18:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen szoktam nézni. A baj az, hogy a nők szemébe mindegyik maga a tökéj, aztán meg ha épp nincsenek a csajok a közelben, akkor már mindegyik csúnya. Szerinted aki annyit mond azokról a nőkről akikkel bármilyen kapcsolatba keveredett, hogy egyik sem volt nő, az mennyire tiszteli a másik nemet? Csak dugni akarja őket. Az elején mondja a szépeket, aztán ha nem jön össze a numera,akkor már egyből ocsmányság a másik. De ha neked ez a tiszteletet jelképezi, akkor gondolom ilyen pasira vágysz te is, vagy nem tudom akkor mire ez a nagy elismerés felé. Nálam az nem tisztelet ,ha csak dugni akar állandóan ,persze érzelmek nélkül. Azért 30 évesen már ne csak arra használja a férfi a nőt. Stohlnak milyen igaza volt, mikor Alekosz ócsárolta a lányokat, hogy még szerencse, hogy ő legalább egy Adonisz.
2011. febr. 27. 18:57
 6/9 A kérdező kommentje:
De ha hallottad, hogy miket mondott a lányokról a fotózáskor a riportszobában, hát én nem vágyom ilyen palira, aki állítólag mennyire szerelmese belém, mégis kritizálja a kinézetemet. Ha egy férfi igazán szeret, akkor pont leszarj.a, hogy van-e rajtad smink vagy nincs. Akkor még sincs annyira oda Évikéért?
2011. febr. 27. 19:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Alekosz egy különös ember, és én ettől függetlenül kedvelem. Soha nem beszélt bántóan egy nőhöz sem, és ez a képesség megannyi férfiban nincs meg. Persze, hogy voltak kirohanásai, de ezek sem nevezhetőek veszekedésnek. A legtöbb férfinél (velem együtt) néha felmegy a pumpa, és akkor olyanokat mond, amit át sem gondol, és hülyeség. Gombinál volt ilyen, Jerzynél volt ilyen. Alekosz soha nem mondott ilyet a Zsófinak, hogy "Beszartál?"

Az, hogy ő mit akar a nővel, az meg téged hol érdekel?

Másrészt az, hogy mindegyiket szereti, az sem igaz. Van egy, akit kedvel, és amellé még néhány. Hát ez NEM CSAK ALEKOSSZAL VAN ÍGY. Hányszor néztél már meg egy metrón, vagy buszon egy jó csajt? Én több milliószor. Alekosz ezekkel össze van zárva, ezért még be is próbálkozhat, és próbálkozik is. Valószínűleg normál körülmények között eszébe se jutna napi 3 nőbe szerelmesnek lenni. Én ha megyek az utcán, a barátnőm mellé felszednék még másik száz nőt. Eszembe sincs megcsalni, de Alekosznak jelenleg senkije sincs, kivétel ez a Tündi, akiről a sajtó kiderítette, hogy ő mennyire Alekosz menyasszonya.

Én ennyit tudok a védelem nevében felhozni. Alekosz soha nem üvöltözött nővel, nem vesztette el a fejét, Béci, Jerzy, Gombi, Olivér igen. Laciról sem nagyon tudnék ilyen esetet mondani, de hát ő meg nem egy nőcsábász.

2011. febr. 27. 22:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Ja én most nem konkrétan ilyesmire gondoltam, hogy csúnyán beszél velük, mert persze hogy mindenkivel előfordul, hogy elpattan és bepöccen. Én arra gondolok, hogy pl. mikor kintről nézte Évát és lökte a dumát, hogy mindent érte csinál, meg volt is szó róla, hogy szerelmes belé, aztán később miután rájön, hogy nincs esélye,akkor már rá is azt mondja, hogy csúnya. Meg azokról a nőkről, arról a 100 nőről beszélek, akikre azt mondta, hogy egyik sem nevezhető nőnek, mert olyan csúnyák voltak, kövérek stb. Szerintem ha már volt olyan csaj aki leállt vele, akkor tisztelje annyira, hogy nem beszél ilyen dolgokat, mert ez ellent is mond azzal, amit a párbajon mondott, hogy neki minden nőben van valami szép.
2011. febr. 27. 22:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is úgy látom,mint te kérdező.Ez a dolog,hogy tiszteli a nőket,hát nagy butaság!Dehogy tiszteli!Előttük mondja a szépet a jót,amit hallani akarnak,aztán a hátuk mögött meg leminősíti őket.De miért is?Ő egy adonisz?Vagy mi?Ha olyan nyílt meg őszinte lenne,akkor megmondja a csajnak,hogy ritka csúnya vagy.Még mindíg jobb,mint a hátuk mögött mondja.Szandit is biztatta a fotózáson,aztán meg kineveti,leminősíti a háta mögött?!nagyon poénos,és őszinte ember.Adjon erőt a barátjának,de 2percre rá meg ne nevesse már ki,hogy h néz ki!Szóval sztem nem tiszteli a nőket,főleg azokat akik v.utasítják.Nagyon úgy tűnik,hogy valami szexuális problémával küzd.Félő,a sok v.utasítástól bekattan.Főleg,hogy extrém módon nyugodtnak mutatja magát,ami ugye nem jó,mert,ha egyszer vmi történik,legyen az pl.sokszori v.utasítás,önértékelési problémák halmozódása,akkor ott még nagy problémák lehetnek!Bár ne legyen igazam!!
2011. febr. 28. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!