Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nem műsorvezető már...

Miért nem műsorvezető már Stohl Buci a váló világ 4-ben?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 09:56
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem neki most nincs ideje ilyesmire, gondolom a bíróságon lefoglalják.
2011. febr. 27. 10:23
 2/8 anonim ***** válasza:
14%
Remélem,végre lecsukják ezt a csatornapatkányt.Addig,míg a kis seggét kúrálják a börtönben a ratyik,legalább nem veszélyezteti senki életét.
2011. febr. 27. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:
10%
utolsó, te mekkora bunkó vagy!
2011. febr. 27. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Persze,mert drogosan embereket nyomorékká tevő nagyképű Stohl nem az,mi?

Végre megkaphatná,amit érdemel.

2011. febr. 27. 15:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Majd ha a politikusokat börtönbe zárják majd akkor addig ne.

Majd ha Császár Elődöt lecsukják.

Soroljam?

2011. febr. 27. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Én nem az mondom, hogy Sthol szent!! De jaj, annyira leírják itt, mintha ő lenne a világ legundorítóbb embere!!! Sztem megbánta már ezerszer, és nem szándékosan gázolt... ok, hülye volt, drogozott, stb, de nem gyilkos, előre megfontolt szándékkal ártott más embernek!!! Így van, mennyivel jobb pl a sok undorító politikus? És igenis Stohl nagyon jó abban, amit csinál!!! Azok, akik meg ennyire leírják(ismeretlenül) soha de soha nem csináltak olyan dolgot, amiből nagy baj lehetett volna??? (pl. nem figyelt oda a kistestvérére, és csak a szerencsén múlt, hogy nem lett baja?)

Én nem védeni akarom, de nem tudom megérteni, miért kell állandóan fröcsögni rá...

2011. febr. 27. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Mert egy ócska drogos senki.

Ha ugyanezt egyszerű ember követte volna el,már börtönben lenne előzetesben,nem a néphülyítőben vezetne műsort.

Megbánta?Érdekes...

Már előzőleg is volt hasonló ügye,aztán ugyanott folytatta,ahol abbahagyta,pedig akkor is azt nyávogta,hogy megbánta.Na ennyit a nagy megbánásról.

Jó lenne,ha példát statuálnának és komoly büntetést kapna,bár Sintér Sándor belügyminisztersége alatt nem hiszem,hogy ez bekövetkezne egy "híres" emberrel.

2011. febr. 27. 21:43
 8/8 anonim ***** válasza:

16.12-esnek:ha téged vagy családtagodat tette volna nyomorékká drogos állapotában,akkor is ugyanezt mondanád?Ennyire félvállról vennéd?Ki van zárva.

A sok agykárosultnak szimpatikus,ahogy a Csaló Világot vezeti,de ez a tettét nem menti,akkor is tönkretett egy embert.

És amíg nincs lesittelve,akármikor megteheti újra bármelyik ártatlan járókelővel,esetleg meghal egy gyerek miatta.Mindegyikünkre veszélyt jelent.

Tudod,a veszett kutyát is sajnálja az ember,mégis agyonüti,mert életveszélyt jelent.

2011. febr. 27. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!