Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok Szandika és Anikó...

Mit szóltok Szandika és Anikó pálfordulásaihoz?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 09:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Anikon nem lepödök meg,tényleg olyan mint egy napraforgó.-

Amúgy iszonyat idegesitő az állandó siránkozása.

Szandikának neleht h oka volt rá hgy elpártolt,bár szerintem sajnálta a gombit és azért volt leginkább mellette,de lehet hogy csak tele lett a töke avvalhogy Éva is egy igánytelen undorito nő(köpköd,pofákat vág részegen).és nem akart ennek a csapatnak a része lenni.amúgy csipem alekoszt,de azért tényleg néha épp evvel ássa el magát ahogy viselkedik.Nem igaz hogy úgy letudna egy nő mellé feküdni hogy ne arra keljen a csaj az éjszaka fojamán hogy az alekosz tapizza.Én tuti vagy elküldtem volna már a francba agyon durván vagy lehet már kizártak volna,mert tuti megütöm ha vele így viselkedik.

Szerintem amúgy Évikéne is köze van ahoz ha nincsenek jóba az emberek mert igencsak nagy szarkeverő.Elöször kiveri ahepajt hogy az Aniko a helyén alszik utána meg aSzandikánal elsirja hogy Alekosz tapizza és el akar onnan kötözni,így persze h Szandi is berágott Alekra.Amúgy még ami nem ide tartozik,de mostmár megemlítem hogy még aki nevetséges az a Gigi,na az is olyan hogy megy egyből mondani hogy ez beszéltek a többiek meg azt,tisztára szarkeverő az is.

2011. febr. 27. 09:36
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Undorító mindkettő, főleg Szandika. Ő már ezt többször eljátszotta.
2011. febr. 27. 09:38
 3/5 anonim ***** válasza:
szandika gusztustalan, gigi ri.banc jatsza a szuzet bent,
2011. febr. 27. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Anikónak nem volt olyan jellegű pálfordulása. Ok, először a Béciékkel volt, e utána se lett ellenük, csak az Olivérrel volt nagyon jóban, és miután a Ráczok rádobálták a jelekt, akkor fordult el tőlük jobban, és húzott Alekoszékhoz. De most ő próbál mindenkivel jóban lenni, legfőleg Szandikával.

Szandika ezzel ellentétben teljesen más tészta. Ő az elejétől fogva például Alekossszal elég jóban volt, most meg olyan szinten ellene fordult, hogy a rajongóit is megkérte, hogy Gombira szavazzanak. És ez azért gusztustalan. Azért Alekosz nem tett ellene semmit. Az érthető, hogy a viszonyok folyamatosan változnak, és most Gombihoz mondjuk közelebb került, Alektól meg eltávolodott, na de ilyen szinten? Hogy így utálkozik? Annyira undorító, hogy néha már bemosnék neki. Tegnap este a belevaló végén bekapcsoltak néhány márodperc erejéig a villába élőbe, és akkor majdhogynem lecseszte Anikót, mert ő Alekosz nevét mondta a párbajon. Azért mert barátnők attól még nem kell, hogy egyezzen mindenben a nézetük, nem? De nem, ő nem bírta eviselni, hogy az Anikó másképp vélekedik erről, és ő nem utálja Alekoszt.

Őszintén szólva nekem Anikó viselkedése mostanában szinpátiát vált ki. Van saját véleménye, amiért kiáll Béci, Éva vagy akár Szandikával szenben is. És nem csoportosul.

De azt a Szandikát nagyon haza küldeném már, mert ő nagyon nem tudja hova tenni magát.

2011. febr. 27. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem igazán bírtam Anikót, de kimondottan szimpatikus volt, mikor azt mondta Szandikának, hogy Ő nem tartozik sehova sem, és Szandikának is ezt kéne csinálnia, meg hogy a lányok közül az Éva a legerősebb... erre Szandika megszólal, "Nem, mert én"... Szánalom.

Bár a kérdés nem erre irányul, de remélem, kint marad, és Éva jön vissza!

2011. márc. 6. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!