Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Figyelitek GIGI lábán a kinai...

Figyelitek GIGI lábán a kinai papucsot? Elöl fél méterre kilóg a lába, hátul meg üres a papucs. Igen sexi. Főleg az elnök nős ruhája után.

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 08:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha megnézed akkor majd látod hogy nem csak gigi lábán van az a papucs,hanem néha a Szandi és más is jár olyanban ami 5 számmal nagyobb.Amúgy szerintem is elég gagyi.Mindent összevéve igénytelenségből nekem viszi a pálmát az Éva.
2011. febr. 27. 08:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem attól érdekes a műsor, hogy ki milyen papucsot vesz fel. Magasról letojom az ilyesmit.
2011. febr. 27. 09:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Bevallom, ezt észre se vettem, de nem is igazán érdekel.
2011. márc. 3. 08:31
 4/11 anonim ***** válasza:
ajj bzdmeg kinem xaja le.? -.-''
2011. márc. 3. 14:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Inkább az lenne furcsa, ha egész nap kényelmetlen magassarkúban tipegne. Alkesz is röhejes azzal, hogy állandóan nyakkendőben feszeng és fetreng, mert emiatt akar különbnek látszani, mint ami valójában.
2011. márc. 4. 07:03
 6/11 A kérdező kommentje:
A magas sarkúban tipegés és a 46-os papucs közt van pár alternativa.
2011. márc. 7. 14:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Miért akkor miben kéne lennie? Otthon van(majdnem) és ha neki az a kényelmes akkor legyen abban. Nem igaz h minden xarba bele kell kötni..-.-'
2011. márc. 16. 11:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Én se szeretem egyik Ráczot se, de nem az öltözékük miatt.

Nekem olyan farmerem is van, aminek késsel (nem ollóval!) vágtam le a szárát és nyáron, otthon nagyon jól elvagyok benne.

Az "elnöknős" ruha és a szemüveg pedig kimondottan jól állt Giginek, akkor is ha nem kedvelem Gigit!

2011. márc. 16. 11:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Mi fürdőkben szoktuk látni, hogy a méretes papucsba előremegy a lábuk l0 cm-re, és hátul üres a papucs. Na meg lehet nézni kik ezek! csupa falu bolondja.
2011. márc. 16. 13:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Az sem százas, aki ilyen jelentéktelen marhaságokon képes filózni és megítélni embereket. Komolyan olyan sokat számít, hogy milyen papucsot és hogyan visel valaki?
2011. márc. 16. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!