Figyelitek GIGI lábán a kinai papucsot? Elöl fél méterre kilóg a lába, hátul meg üres a papucs. Igen sexi. Főleg az elnök nős ruhája után.
Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 08:19
1/11 anonim válasza:
Ha megnézed akkor majd látod hogy nem csak gigi lábán van az a papucs,hanem néha a Szandi és más is jár olyanban ami 5 számmal nagyobb.Amúgy szerintem is elég gagyi.Mindent összevéve igénytelenségből nekem viszi a pálmát az Éva.
2/11 anonim válasza:
Nekem nem attól érdekes a műsor, hogy ki milyen papucsot vesz fel. Magasról letojom az ilyesmit.
3/11 anonim válasza:
Bevallom, ezt észre se vettem, de nem is igazán érdekel.
4/11 anonim válasza:
ajj bzdmeg kinem xaja le.? -.-''
5/11 anonim válasza:
Inkább az lenne furcsa, ha egész nap kényelmetlen magassarkúban tipegne. Alkesz is röhejes azzal, hogy állandóan nyakkendőben feszeng és fetreng, mert emiatt akar különbnek látszani, mint ami valójában.
6/11 A kérdező kommentje:
A magas sarkúban tipegés és a 46-os papucs közt van pár alternativa.
2011. márc. 7. 14:25
7/11 anonim válasza:
Miért akkor miben kéne lennie? Otthon van(majdnem) és ha neki az a kényelmes akkor legyen abban. Nem igaz h minden xarba bele kell kötni..-.-'
8/11 anonim válasza:
Én se szeretem egyik Ráczot se, de nem az öltözékük miatt.
Nekem olyan farmerem is van, aminek késsel (nem ollóval!) vágtam le a szárát és nyáron, otthon nagyon jól elvagyok benne.
Az "elnöknős" ruha és a szemüveg pedig kimondottan jól állt Giginek, akkor is ha nem kedvelem Gigit!
9/11 A kérdező kommentje:
Mi fürdőkben szoktuk látni, hogy a méretes papucsba előremegy a lábuk l0 cm-re, és hátul üres a papucs. Na meg lehet nézni kik ezek! csupa falu bolondja.
2011. márc. 16. 13:28
10/11 anonim válasza:
Az sem százas, aki ilyen jelentéktelen marhaságokon képes filózni és megítélni embereket. Komolyan olyan sokat számít, hogy milyen papucsot és hogyan visel valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!