Szerintetek VV Éva meddig marad a játékban? Kik ellen van, illetve nincs esélye?
Szerintem olyan 5.-ként fog kiesni.
Béci, Gigi, Laci, Jerzy, Szandika, Alekosz, Anikó,
Esélyes:
-Gigi
- Laci
-Jerzy
- Szandika (de csak ha Szandika ilyen marad mint az elmúlt pár napban..)
Esélytelen szerintem:
-Anikó
-Béci
-Alekosz
1. vagyok
Elírtam:D Az a sor akibe Jerzyék vannak azok akik ellen Évának van Esélye akibe pedig Alekosz, azok ellen nincs esélye.
Szerintem akik ellen lehet kiesne az Éva az :Alekosz,Béci,Szandika.A többi az elég gyengusz.viszont nem lehet tudni hogy kint még mennyire szimpatizálnak az Évával.
Azért a piásan fintorgós és köpködös jelenete után meg hogy arra nem volt képes hogy kussoljon 2 napig lehet h nem a kedvence a nézőknek.Ideig oráig jo nézni ha van ilyen ember bent,de egy idő után ellenszenvessé válik és akkr a nézők sem akarják hogy ilyen ember nyerjen.
Anikó ellen nem lenne. ANikónak mostanában nagyon megnőtt a rajongótábora, szerintem a 3-ban simán benne lesz.
Éva simán verné szerintem Jerzyt Gigit és Lacit.
Szandikát is ha ilyen szemét marad, bár nem tudom a tegnapi kijelentése után van-e valaki aki szereti Szandit, konkrétan legenyázta az összes nézőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!