Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen volt mostanában VV4...

Milyen volt mostanában VV4 Anikó viszonya Alekosszal?

Figyelt kérdés
Mostanában nem követtem az eseményeket, de az feltünt a napokban, hogy Anikó utálta Alekoszt. Mikor és mi miatt fordult Anikó Alekosz ellen? És Szandika? Most is látszott Anikón, hogy nem várja vissza Alekoszt, sőt nem is örült neki amikor visszament...
2011. febr. 26. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:
miután elment Oli, kifejezetten jó lett a viszonyuk és megszerették egymást (nem úgy:D vagyis Alkesz úgy bár ő kit nem:D). meg szövetséget is kötöttek, hogy közösen megvédik egymást
2011. febr. 26. 22:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Szandika... Eddig bírtam, de hogy így elfordult Alekosztól és Évától. Egész héten azt reklámozta, hogy Évát majd kiviszi és kint hagyja. Valamelyik nap meg volt az, hogy mondta Szandika, ha Alekosz kint marad úgy fog örülni, mint még soha. Anikó meg szintén, vagyis nekem az jött le. Most meg, hogy Alekoszt mondta nagyon meglepődtem.
2011. febr. 26. 23:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Szandika nem volt sehol, amikor Alekosz visszament. Gombinak Jerzyt kellett volna kivinnie. Azok ketten Gigivel színjátékot játszanak. Nincs szerelem, se szex, nem is lehet, mert az Erzsi meleg.
2011. febr. 26. 23:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Szandika csinálja a saját műsorát. Szandika-show. :) Anikó meg tud utána menni, mint a birka, mert kell neki vki, akire támaszkodhat. Egyébként passz, nem tudom, milyen a viszonyuk, mert Anikó is olyan, mint az időjárás.
2011. febr. 26. 23:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Anikó most nyal minden hova

a múlt héten Szandika pics.ájába volt bele bújva

és azt hajtogatta hogy Gombinak kell vissza jönni

mégis Alekot várta vissza és most neki nyal

2011. febr. 26. 23:43
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Már bocs, de te láttál olyan videót, ahol Jerzy egy másik faszival szexel? Mert az, hogy valaki pénzért csináltat magáról pucér és erotikus képeket egy meleg magazinnak, az nem azt jelenti, hogy ő is az. Sőt jobb ha tudod, hogy a legtöbb ilyen újságban szereplő faszi nem meleg. Az más kérdés, hogy ki mire képes pénzért.
2011. febr. 26. 23:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Visszatérve a kérdésre, mikor és miért fordult Anikó és Szandika Alekosz ellen?
2011. febr. 27. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!