Juj, láttátok Alekosz énekét? Gyönyörű volt!
Figyelt kérdés
Se hamis nem volt,a dallamot is ő írta,gyönyörű volt! Nagyon tehetséges!2011. febr. 26. 20:24
21/23 anonim válasza:
Igen, aki ért a zenéhez és ez a szakmája úgymond, ennyi idő bőven elég, hogy felkészüljön. De a jó előadó és zeneszerző, nekem sem Alekosznál kezdődik!
22/23 anonim válasza:
Értékelendő, hogy magától tanult meg zongorázni, és tud is, de az énekhangja egy zajos lagziban biztosan "tisztábban" szól. Akinek jó hangja van, az bármikor tisztán énekel. Ami nekem feltűnt, az az, hogy a hirtelen összeszedett szövegen lehet lemérni, hogy az önálló szókincse igen csekély. Falsul énekelt, a szöveg eléggé óvodásra sikerült, de ilyen rövid idő alatt nem volt rossz teljesítmény. Gyönyörűnek nem nevezném, mert a zenéje Dés Lászó és nem Alekosz érdeme.
23/23 anonim válasza:
Szerintem inkább aranyos volt,gyönyörűnek nem nevezném.az biztos hogy jól megoldotta a feladatot.Abban viszont iagza van egy előttem szolónak hogy nem csak a "jó" válaszokat kell elfogadni,mert az elég gyerekes dolog.Ha valakinek nem tetszett tiszteletben kell tartani és nem lefikázni hogy hogy képzeli hogy ez nem tetszett neki.Tényleg az ilyen ember vagy ne irjon kérdést vagy irja oda hogy csak pozitiv válaszokat fogad el,bár ha ezt valaki kiiirná akkor az tuti h több lenne a negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!