Nekem nagyon beteg horror filmek kellenének! Betiltott is! Várom a címeket?
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 16:54
1/6 anonim válasza:
Kannibál holokauszt, Náci zombik
2/6 anonim válasza:
mostanában amiket emlegetnek: martyrs, human centipede, groteque, serbian film. nem biztos, hogy jól írtam le őket. én láttam a felsoroltakat, nem olyan nagy szám egyik sem, én jobban szeretem, ha van valami története, vagy ilyesmi, ezek inkább ilyen véresek meg hasonlóak. van még néhány ilyen, de annyira untam, hogy kikapcsoltam és töröltem is, úgyhogy most ennyi jutott :)
3/6 anonim válasza:
Martyrs (2008)
Begotten (1990)
Taxidermia (2006)
Visitor-Q (2001)
Cannibal Holocaust (1980)
Nekromantik 1-2 (1987-1991)
Ebola Syndrome (1996)
Philosophy of a Knife (2008)
Grotesque (2009)
Saló, avagy Szodoma 120 napja (1975)
4/6 anonim válasza:
látom ezt egy az egyben a horror mirror toplistájáról másoltad :D kiegészíteném annyival hogy
Inside
Slaughtered Vomit Dolls
ReGOREgitated Sacrifice
Slow Torture Puke Chamber
Guinea Pig: Flower of Flesh and Blood
Subconscious Cruelty
Necromentia
August Underground Trilogy
5/6 anonim válasza:
Dr.Halál
Salò, avagy Szodoma 120 napja (nem mondható horrornak se thrillernek de elég beteg + gusztustalan szar szemét film)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!