Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Gombinak most mi baja van?

Gombinak most mi baja van?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 26. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Be van sz@rva mert tudja hogy kifog esni!!!
2011. febr. 26. 16:33
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
debil
2011. febr. 26. 16:33
 3/9 anonim ***** válasza:
A videó címéből kiindulva Olivérre akadt ki, hogy a bátyjának nem adott tiszteletet. De ezt nem tudom honnan veszi, mert ugye a külvilágból nem tudnak semmit. Szóval kíváncsi vagyok. Az esti összefoglalóból biztos kiderül, hogy ez mért volt.
2011. febr. 26. 16:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A Párbajra készülő Szépfiút kiborította, hogy Olivér bekiabált Alekosznak a NekedValó adása alatt.

A pénteki NekedValóban a Párbajozók lehetőséget kaptak arra, hogy élőben beszéljenek ellenfelük pártfogóival. Alekoszt Gombi bátyja, Ernő kérdezte, de közben hallható volt Olivér hangja is, amin az esemény után két órával borult ki Gombi. Nem akarta megcsinálni a feladatát és Bécinek üvöltözött, megígérte, hogy megbosszulja a bátyjával szembeni tiszteletlenséget.

2011. febr. 26. 17:02
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

17:02-es. Köszi az iformációt!

Megnéztem a videot. Tényleg bekiabálgattak néha, megadhatták voln a tiszteletet, de hogy emiatt így kiborulni! Azért nekem ez a Gombitól furcsa, akinek 3 hónapig a hangját alig hallottuk, nemhogy felemelte volna. Persze egyszer kiborul minden bili, de mostanában kicsit sokszor..

2011. febr. 26. 17:36
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Gombi = Nyomi
2011. febr. 26. 17:39
 7/9 anonim ***** válasza:
haahahaha:D
2011. febr. 26. 18:00
 8/9 anonim ***** válasza:
ja és amikor Gombi mondta a saját testvérére, hogy egy sz.arházi, az meg oké, ugye? Ez a Gombi egy majom, csak keresi mibe köthet bele.
2011. febr. 26. 18:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Egyre csak fogynak a válaszok.:)
2011. febr. 26. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!