Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nézné bárki a ValóVilágo...

Miért nézné bárki a ValóVilágot ha Éva és Alekosz kiesne?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy mi lenne akkor az összefoglalókban? Gigiék ölelgetik egymást, Laci és Béci szépen elbeszélgetnek, néha kitakarítanak, Szandika fekszik az ágyban Anikóval. Az az érzésem, hogy túl hosszúra nyújtják ezt a műsort, és a végére mindenki ellaposodott Alekosz és Éva kivételével.
2011. febr. 25. 23:58
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Most is ugyan olyan unalmas. Mert mégis mit csinál az alekosz meg az éva? hát igen, SEMMIT! Nincs egy vicces beszólásaik se, se egy értelmes beszélgetésük, semmi érted? csak az egoista megjegyzeseik. Ennél még az is jobb, amit a béciék csinálnak...
2011. febr. 26. 00:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Legalább feszültséget gerjesztenek, az is valami.
2011. febr. 26. 00:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
engem az csak idegesít, mintsem szórakoztat. Én pont ezért nézem csak ritkán, vagy inkább a honlapon a videókat, mert ott az ilyeneket nem kell megnéznem
2011. febr. 26. 00:13
 4/10 anonim ***** válasza:

aha mert a Ráczék úgy gondolják, hogy most gyorsan kiejtik Alekosz meg Évát aztán ők 7en meg majd szépen élnek odabent mint egy mesébe és majd gazdálkodj okosanban eldöntik hogy ki nyer?

Éva és Alek legalább egymással őszinte emberek, a többinek azt se szavad elhinni ami kérdez.

Ráczék ha tehetnék betiltanák a jókedvet a villában, ez akkor is megmutatkozott, mikor a héten Jerzy és Gombi hülyéskedett egymással. Mindenki láthatta a reakcióikat. De hát van olyan gyökér akinek ez kell.

2011. febr. 26. 00:33
 5/10 anonim ***** válasza:
51%

és olyan gyökér is van, akinek meg az értelmi fogyatékos és az agresszív kell. Ennyi

(mindenenki tudja melyik a jobb, csak be kéne már látni)

2011. febr. 26. 00:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, Oli távozása óta egyre rosszabb a VV, de ha Alek is kiesne, akkor valóban felesleges lenne nézni a műsort.
2011. febr. 26. 02:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha ez a két ember kiesne nem tudom mit csinálnék

A "műsor"ban nem lenne semmi.

Ja azért írtam idézőjelbe mert nem lenne műsor!

2011. febr. 26. 08:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy nem lenne érdekes. Főleg ez a "parlamentesdi" játék iszonyú! Az a komolykodás amit a Béci team levág! Gigi lófeje abban a szemüvegben, azt hiszi attól okosabb lesz! Laci meg az okoskodása! Béci féltékenysége Alekosz meg Éva barátságára! Meg Gigi, amikor elítélte Jerzyt egy kis hülyéskedésért! Nézhetnénk a búvalba.ott pofájukat! Én nem kérek belőle! Remélem ha most Alekosz nyer, nagyobb önbizalommal tér majd vissza, és tojik a fejükre, amikor meg akarják neki mondani, mit tegyen vagy mit mondjon. Hajrá Alek és Éva!!
2011. febr. 26. 10:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Alek,Éva,Szandika,Anikó nálam ők érnek valamit... Lehet h az egyik kétszínű, a másik undorítú vagy éppen ocsmányul viselkedik, de a többiek nemcsinálnak semmit... De ha Alek kimenne akkor tényleg értelmetlen lenne...
2011. febr. 26. 13:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Na ezért nem menne ki Alekosz akkor sem,ha sokmillió szavazatot kapna Gombi.

Úgy lenne megoldva,hogy ő maradjon bent.

A Retek Klub se hülye,a nézők meg soha nemtudják meg,hogy egy ilyen szavazáson valójában kire hány szavazat jött,ezt nem lehet ellenőrizni.

Na ezért (sem)érdemes szavazni.

2011. febr. 26. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!