Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az Anikó hogy hogy nem Alekosz...

Az Anikó hogy hogy nem Alekoszt várja vissza majd a párbajról?

Figyelt kérdés
Én ezt nem értem, hiszen az ő "csapatában" van. Csak egyedül Éva áll ki mellette?? Csalódtam Aniban.. Szandikában cseppet sem, mert buta mint a segg és nagyon kétszínű..
2011. febr. 25. 10:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Azért nem, mert Szandika most valamiért megutálta Alekoszt, Anikó meg most Szandika seggébe bújt, és mindent úgy csinál, mint Szandi. És már nincsenek csapatok. Ill. Szandika meg Anikó egyiknél sincs konkrétan, bár Béciék felé nyalnak.
2011. febr. 25. 10:58
 2/17 A kérdező kommentje:
hát ez nagyon gáz :S:S Azért én Aleknak szorítok :))
2011. febr. 25. 11:02
 3/17 anonim ***** válasza:
59%
Évi vagy Alekosz nyer, akkor meg nem mindegy? :D
2011. febr. 25. 11:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
De honnan tudod, hogy Anikó nem Alekot várja vissza?Mert én nem hallottam tőle, hogy Gombit várná vissza.Azért, mert Éva azt mondta, szerintem még nincs úgy...
2011. febr. 25. 11:18
 5/17 A kérdező kommentje:

Onnan hogy Gombinak mondta, hogy mindig minden körülmények között neki kell visszamennie..

szóval ebből ez jön le, de persze igaz még nem 100%

de ha tényleg így van anikó is kétszínű.. :S

2011. febr. 25. 11:20
 6/17 anonim ***** válasza:
62%
Nem akarok én védeni senkit, de neked nem volt még olyan, hogy csalódtál az állítólag barátodba, és máshoz fordultál inkább? szerintem sok emberrel ez előfordul. Ettől még nem lesz senki sem kétszínű. de ez csak az én véleményem. ők össze vannak zárva. nem tud elfutni onnan. valakivel meg barátkozni kell, és a többiek közül kell választania. így lettek jóban a szandival is.
2011. febr. 25. 12:26
 7/17 anonim ***** válasza:
65%
Végre valaki,aki logikusan gondolkodik,és nem elvakultan látja a dolgokat!Utólsónál a pont!
2011. febr. 25. 12:56
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de ő csak azt magyarázta meg, hogy mért lettek jóban a Szandival. Az teljesen érthető, hogy napról napra változnak a kapcsolatok, valakiben csalódsz kicsit eltávolosz tőle, aztán jön más, akihez közelebb kerülsz. Ez így van, csak azért múlt héten még Alekosszal tökéletesen jóban volt, a kiválasztás után is röhögtek, hogy Gombi őt fogja kihívni, és hazamegy. És azért Anikó Gombival sincs olyan huu de jóba, sőt, nem is láttam sokat beszélgetni őket egymással a kezdetektől fogva, most meg azt monja, hogy minden körülmények között neki kell visszajönnie? Azért a nagy pál-fordulásokat mindenki furcsálja.
2011. febr. 25. 13:14
 9/17 Thurston ***** válasza:
100%

"Nem akarok én védeni senkit, de neked nem volt még olyan, hogy csalódtál az állítólag barátodba, és máshoz fordultál inkább? szerintem sok emberrel ez előfordul."

Igen, ez így van. Csak ennek szeritnem semmi köze ahhoz, hogy Anikó konkrétan hetente váltogatja al egjobb barátait, meg hogy kiket utál.

2011. febr. 25. 13:50
 10/17 A kérdező kommentje:

Itt nem arról van szó, hogy nem értem meg, és abban is igazat adok, hogy kintről könnyű nézni őket és ítélni is könnyű, biztos vagyok benne, hogy nem egyszerű bent...

DE én csak annyit mondok. hogy nem értem Anikót, alig beszélgetett Gombival, szinte sosem voltak olyan jóban, Alek meg azért valamilyen szinten mellette állt már csak Oli miatt is..

2011. febr. 25. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!