Szerintetek is sokan megváltoztak a vv4-ben?
Figyelt kérdés
Én Szandikát eddig nagyon csíptem, de amit mostanában alakít, az egyenesen felháborító. Tiszta szégyen. És még mellé sorolhatnám a szerelemhős Anikót is, aki Oli kiesése után lepaktált Alekosszal, most meg sehol nincs. Alek kivételével szinte mindenki jellemtelen szerintem.2011. febr. 25. 10:43
1/3 anonim válasza:
Anikóban én nem csalódtam, mert mindig is látszott rajta, hogy kétszínű, de Szandikán nagyon ki vagyok akadva.Most vagy ő is kétszínű(pedig pont ő nyomatta ezt a nagy "megmondom mindenkinek a frankót"-dumát), vagy ennyire buta.....:-(
2/3 anonim válasza:
Szandika sztem nem kétszínű, csak nemtudja mit tegyen, nagy rajta meg máson is a nyomás, sztem kissé megkattant... Amúgy sztem mindenki totál megváltozott... Kivéve Gigike, mert ugyanaz maratd mint aki a villalét elején, csak ő ezt JÁTSZA... :D
3/3 anonim válasza:
Azért néha Giginél is kibújik a szög a zsákból mostanában.
Szerintem Alekosz és Éva az aki olyan mint 3 hónappal ezelőtt. Kiállnak egymás mellett, nem változott a személyiségük sem.
Mindenki más kifordult már magából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!