Alekosz vagy Gombi? Ti kit akartok hogy vissza menjen, és ki fog szerintetek?
Csak azért kérdezem mert én az Oli vs. Béci párbajnál is biztos voltam benne hogy Olivér megy vissza.
De mi lesz ha megint 1-2 telefonról szavaznak a Gombira tök sokan (mint a beszavazónál is)? Szerintem nem ezt vennék figyelembe, hisz a Alekot többen szeretik tehát többen néznék a sorozatot ha ő megy vissza, nem?
De különben én elég sok embertől hallottam már hogy szerintük a Gombi megy vissza.
Szóval én most kivagyok borulva hogy mi lesz ha az Alek esik ki? Már az Olivér kiesése után is tiszta szar szerintem az egész, de mi lesz ha még az Alekinyó is kiesik????
(Ha lehet ne csak egy nevet írj, hanem legalább valami indoklást is.)
Szvsz Alekosz sokkal érdekesebb és biztosra veszem hogy ő jön vissza.
A beszavazó shownál kb negyed ennyi néző volt tehát kb negyed ennyi szavazó és Alekosz a legnépszerűbb karakter. Bármennyit is küld a családja, nem lesz elég.
Oli Béci más helyzet volt. Bécinek vannak saját rajongói, Gombinak nincsenek. 3 hónapig mintha ott se lett volna. Kinek lett szimpatikus, kinek hiányozna? Gombira az Alek ellentábor fog szavazni, de Alekosz visszamegy és kész.
A Villa már most is egy halottasház, ami a hangulatot illeti, ha Alekosz is kimegy akár le is veheti a műsorrol az RTL.
Alekot szeretik az rajongói.
Ez a baj hogy akik Alekosz ellen vannak azok képesek több 10 sms-t is elküldeni csak hogy kiessen
Míg a rajongó tábornak jó ha a fele küld 1 sms-t
olivér - béci párbajnál én az oli ellen voltam.
itt viszont egyértelmű hogy alekosz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!