Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért van ekkora Valóvilág láz?

Miért van ekkora Valóvilág láz?

Figyelt kérdés
Nem veszitek észre,hogy a pénz miatt van az egész sz*r müsor?Ezekből a selejt müsorokból tartják fent az egész RTL-t.Eltudjátok képzelni,hogy a sok f*szon aki szavaz,mennyi pénzt keres az adó?
2011. febr. 24. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmi újat nem mondtál, mindenki tudja, hogy a kereskedemi adók ilyenek. Most min akadsz fenn? Ezzel az erővel ne nézz tv-t, hogy ne gazdagítsd a csatornát. (Mert ugye tudjuk, hogy a nézettség is fontos, mert annál nagyobb összeget tudnak legombolni a reklámozásért.)
2011. febr. 24. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Valószinűleg azért mert sok embernek tetszik és szórakoztatja őket. Ezen mit kell kiakadni? Van még több 100 csatorna ha nem izgat téged nézd azokat.
2011. febr. 24. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos ez kell az embereknek :S Én büszke vagyok, hogy nem nézem, mert nem süllyedek erre a szintre. De szerencsére léteznek azért jó csatornák is pl: Discovery Channel
2011. febr. 24. 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
Arra aztán büszke lehetsz, hogy nem nézed! :) Ettől semmivel sem vagy több annál aki nézi.
2011. febr. 24. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Észrevettem, sőt nagyon sokan észrevették már! Ez egyfajta tömeghipnózis. Rengeteg sok dolgot kellene megmutatni a világból, melyből még tanulni is lehetne valamit. A két kereskedelmi televíziónak már semmi egyéb célja nincs, csak minél több pénzt keresni. A televíziónéző már csak egy eszköz, leül a készülék elé és az ebből származó haszont zsebre teszi egy öltönyös úriember.
2011. febr. 24. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Elég nagy az iskolázatlan réteg aránya, és ezt a műsor elsősorban ők nézik.
2011. febr. 24. 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:
én nem tom a való sz*rság egy f*s nem tom mér kell bezsongni tőle,majmokugrálnak ésáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
2011. okt. 23. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!