Gombit visszaszavazhatják a 3 telefonról?
Figyelt kérdés
Alekoszra azért egy ország szavaz, 2-3 telefonnak nincs esélye vagy lehetséges csak pénz kérdése?2011. febr. 24. 08:59
1/8 anonim válasza:
nem hinném, hogy gombi megy vissza a villába, alekosz sokkal menőbb
2/8 anonim válasza:
Nem tudom hányan szavazhatnak, és mennyit áldoznak erre az emberek, de ha mondjuk 10 ezer szavazat 5 millióba kerül - nem tudom mennyi egy hívás, én 500-al számolom - nem biztos, hogy érdemes lenne még így viszonylag az elején ennyit beáldozni, vagy akár csak töredékét is. Ráadásul még az sem biztos, hogy a szavazatokat nem manipulálják.
3/8 A kérdező kommentje:
300 Ft körül van egy sms, hát remélem hogy nem a pénz fogja eldönteni, én aleknak szurkolok, vagyis inkább gombi ellen, mert nem szeretem az olyan embereket akik folyamatosan feneket csinálnak a szájukból...
2011. febr. 24. 09:41
4/8 anonim válasza:
Nem. A beszavazón elég volt az a pár 10ezer sms, de egy párbajon már akár több 100ezres nagyságú sms-ekben kell gondolkodni. És ha Gombi családja ezt meg akarja lépni, akkor nem ártana nyerni előtte a lottón, mert az Alekosz táborával 3 telefon nem veszi fel a versenyt.
5/8 anonim válasza:
Mindezek ellenére én örülnék, ha Alkeszt mégis pofára ejtenék, mert emberileg őt tartom a legselejtesebbnek az összes játékos között. A legsiralmasabb pedig az benne, hogy ő ennek az ellenkezőjét hiszi magáról, sok szavazóval egyetemben. Bár eleinte engem is szórakoztatott a szereplése, mostanra már a látványa is felingerel.
6/8 anonim válasza:
Alekoszra egy orszag szavaz...ezt a baromsagot honnan szedted?
7/8 anonim válasza:
Azért remélem, mégsem az egész ország. Többek között én sem, bár én egyikük kedvéért sem gazdagítom a tv-t.
8/8 anonim válasza:
Sztem meg gombi családja nem fog erre áldozni, úgyis látják, hogy Gombikának nincs esélye elvinni a fődíjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!