Szandika vs. Éva párbaj hogy végződne?! Ill. nektek nem unalmas kicsit a VV mostanában?
Szerintem is uncsi mostanában a VV. De nem úg yhogy nem történik semmi, mert azért történik. Csak a légkör nem tetszik. Ha minden nap azt akarom lesni hogy ölik egymást az emberek elnézek az egyik szomszédba meg a másikba. Olivér nem volt a kedvencem, de nem is utáltam, amikor bent volt akkor is volt vita bőven, de sokkal többször volt vidám hangulat, nevetés.
Mikor nevettek utoljára a villalakók úgy igazából?
megölelték egymást de mostanában 2naponta váltakozik közöttük a viszony, ez nem tart sokáig, és mire oda kerül a sor lehet megint utálják egymást.
szandika megérdemli bécit, aki csak kihasználja, igaza van a kérdezőnek, bécinek pont arra jó szandi, hogy ha bent is marad vele van ha meg kimegy mégjobb. ilyet Alek, Oli, Éva sose csinált volna vele, egy kis hülyeség miatt pedig képes volt így bepipulni a barátaira, már Olit is utálta a végén, sokáig sajnáltam ezt a Szandit de ő is csak egy kétszínű, haszonlesó ribi mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!