Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szandika vs. Éva párbaj hogy...

Szandika vs. Éva párbaj hogy végződne?! Ill. nektek nem unalmas kicsit a VV mostanában?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 19:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem Éva! Éva az elejétől fogva ivott, ordibált, és megmutatta az igazi énjét! Szandikát úgy szerették meg sokan, hogy őszinte, jóhumorú csaj, erre tessék!! Egy kétszínű unalmas kígyó, aki mindig csak aludna. Már ott nem volt szimpi, hogy a suli héten nem ment vizsgázni, ráadásul hogy beszélt 1-2 tanárral? De kapott még egy esélyt. Aztán sajnáltatta magát a CKM fotózáson, ahol a többiek álla is leesett, hogy Ő pózolt a legprofibban, de azért a hiszti kellett! Most meg ez a beszólás, hogy először évát, majd Alekoszt viszi ki! Undorító szerintem, ahogy hátba szúrja az állítólagos barátait! Menjen csak haza! De amúgy az is lehet, hogy ez csak taktika, hogy utálja meg a közönség, és akkor hamarabb haza mehet, Mert tényleg nem akar már bent maradni szerintem. Úgyhogy egyértelmű, hogy Éva marad!
2011. febr. 22. 20:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is uncsi mostanában a VV. De nem úg yhogy nem történik semmi, mert azért történik. Csak a légkör nem tetszik. Ha minden nap azt akarom lesni hogy ölik egymást az emberek elnézek az egyik szomszédba meg a másikba. Olivér nem volt a kedvencem, de nem is utáltam, amikor bent volt akkor is volt vita bőven, de sokkal többször volt vidám hangulat, nevetés.

Mikor nevettek utoljára a villalakók úgy igazából?

2011. febr. 22. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Szandika menne vissza.Most láttam a holnapi bemutatót, és nem hiszem hogy lesz Szandika-Éva párbaj.Mert már megölelték egymást..
2011. febr. 22. 21:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
nem fognak párbajozni, mert ma már kibékültek, csak azt majd holnap fogják mutatni
2011. febr. 22. 21:50
 15/15 anonim ***** válasza:
69%

megölelték egymást de mostanában 2naponta váltakozik közöttük a viszony, ez nem tart sokáig, és mire oda kerül a sor lehet megint utálják egymást.

szandika megérdemli bécit, aki csak kihasználja, igaza van a kérdezőnek, bécinek pont arra jó szandi, hogy ha bent is marad vele van ha meg kimegy mégjobb. ilyet Alek, Oli, Éva sose csinált volna vele, egy kis hülyeség miatt pedig képes volt így bepipulni a barátaira, már Olit is utálta a végén, sokáig sajnáltam ezt a Szandit de ő is csak egy kétszínű, haszonlesó ribi mint a többi.

2011. febr. 22. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!