Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kit, mit és miért utálsz a...

Kit, mit és miért utálsz a valóvilág műsorba?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 19:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Én Stohl-t utálom, részben a balesete miatt, de főleg mert visszataszító ember.
2011. febr. 22. 19:57
 2/15 anonim ***** válasza:
65%
Én Évát utálom, mert olyan szinten alkoholista, hogy sokan megirigyelnék...állandóan piros a szeme, mint azoknak, akik tizenéve isznak. :S Gusztustalan nő létére.
2011. febr. 22. 19:58
 3/15 anonim ***** válasza:
61%

Én azokat utálom akik állandóan haza akarnak menni, holott senki nemkényszerítette őket oda be. Konkrétan? Szandika, Gombi.

Jah és Lacit is utálom mert úgy böszme ahogy van.

2011. febr. 22. 20:08
 4/15 anonim ***** válasza:
Utálni senkit nem utálok, de zavar ez az 'új' szandika h csak rinyál, meg ez az alkesz éva is... meg az összes... pedig bírtam a ... Jajj most nézem h békülnek, jajj dejó nézni!... Na szóval uncsi kezd nekem lenni kicsit.
2011. febr. 22. 20:11
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
Én Ráczékat azért, mert cigók. Erzsit azért, mert buta. Gombit azért, mert nyápic. Lacit azért, mert unalmas és idióta. Szandit azért, mert kétszínű lett. Évát azért, mert hihetetlen mit küzd egy korty borért. Alekoszt nem utálom, csak sajnálom hogy nincs bent neki egyetlen ember se, akivel jól tudná magát érezni!Így nem találja a helyét, és Ő is kicsit uncsi lett! Meg úgy az egész műsor ellaposodott, mert már akkora a feszültség bent, hogy már egy csepp humorért is gyilkolni akarják egymást!
2011. febr. 22. 21:03
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
előző:'Ráczéket mert cigó' Graaaaat!:D xd
2011. febr. 23. 14:12
 7/15 anonim ***** válasza:

*ráczékat.

am bocai az OFFért.

2011. febr. 23. 14:13
 8/15 anonim ***** válasza:
Évát és Alekoszt
2011. febr. 23. 17:28
 9/15 anonim válasza:
100%
Kompletten az egész műsort. Elfoglalja az időpontot a normálisabb műsorok elől. Értelme meg semmi!
2011. márc. 1. 08:19
 10/15 anonim válasza:
Én Szandikát utáom mert nagyon bután viselkedik.Bécit sem kedvelem mert túl bekébzelt.őket kellene ki küldeni a párbajra.Én nem szavaznék rájuk.
2011. márc. 1. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!