Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » (VV4) Valakinek szimpatikus...

(VV4) Valakinek szimpatikus lett Béci viselkedése mostanában?

Figyelt kérdés

Valaki, aki megutálta, amíg beképzelt volt, és most, hogy látja, hogy normálisabb, már szimpatikusabb?

Van itt ilyen?

Én nem nagyon bírtam eddig sem. Mikor beképzelt volt, akkor meg pláne. De mostanában úgy tűnik, hogy kezd visszavenni, és ezzel talán visszaszerzi azokat a támogatókat, akiket a nagyképűsége miatt elveszített.

Ti hogy látjátok?

Személy szerint én szeretném, ha továbbra is beképzelt lenne, mert akkor hamar kikerülne, de így, hogy "megváltozott"...

2011. febr. 21. 09:01
 1/9 anonim ***** válasza:
52%

Aki utálta a Bécit, annak tök mindegy. Béci akár feltalálhatja oda bent a rák gyógyszerét, akkor is utálni fogják.

Esetleg aki csípte az elején, és a nagyképűség miatt kicsit elpártolt tőle, azt esetleg vissza tudja szerezni. (szerintem ebből van a legkevesebb)

Aki meg szerette az eleje óta, annak mindegy, így is úgy is szeretni fogja.

2011. febr. 21. 09:12
 2/9 anonim ***** válasza:
41%
Nekem eddig is Béci volt az egyik kedvencem, ahogy még most is. Ugyan volt egy-két megmozdulása, ami már nagyon nem tetszett (pl. mikor beszólogatott Alekosznak, hogy "fújd ki az orrod, az mínusz 10 deka" stb), ez már pl nekem is sok volt, de ezt leszámítva nem nagyon volt vele bajom sose.
2011. febr. 21. 09:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vissza tudja szerezni a támogatóit, ha ezentúl visszavesz az arcából. Sosem szerettem igazán, de nem is volt vele különösebb bajom a párbajig. Utána nagyon megutáltam, de most úgy látom, hogy hatottak rá a szavak, vagy az sms-ek, mert pár napja normális, és így már én sem viszonyulok olyan ellenségesen hozzá.
2011. febr. 21. 12:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
en ugyan ugy kedvelem,nem banonom,hogy ''roszabb lett''
2011. febr. 21. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem kedvencem volt, de megutáltam a nagyképűsége miatt, mert igenis az volt az igazi arca. Most odabent is mindenki beszólt neki hogy vegyen vissza, és rengeteg olyan smst is kap, hogy nagyon nagyképű lett, EZÉRT vett vissza a képéből most megint. Ez marhára nem őszinte, csak azért csinálja mert leesett neki, hogy ez nem jön be idekint sokaknak.

Én végleg megutáltam.

2011. febr. 21. 14:14
 6/9 anonim ***** válasza:
most két napig ha nem szólogat be meg ilyenek még nem jelenti azt h vissza vett az arcából
2011. febr. 21. 14:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak játszik. Ő valójában nagyképű, és olyan a szája is mint amilyennek mutatta a bárbajon és utána! Csak visszavett hogy megnyerje! Mert a sok tini rászavaz, amiatt hogy jóképű!Az elején kedveltem, de most már nem, és ez nem is fog megváltozni!
2011. febr. 21. 21:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálam nem változott.Eddig is Ő volt nálam a nyerő és most is.Amugy meg nem vagyok tini lány:)
2011. febr. 21. 22:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Színész a gyerek. Rájött az sms-ekből, hogy ne tetszik ez a stílus a nézőknek és most visszavett. Nálam akkor elásta magát és remélem mások sem dőlnek be neki.
2011. febr. 22. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!