Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki a kedvencetek a VV4-bol,...

Ki a kedvencetek a VV4-bol, es miert?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 02:00
1 2
 11/12 anonim válasza:

Egyiket sem kedvelem, voltaképpen régóta nem is kísérem figyelemmel a műsort, valahogy nem köt le. Azonban az alekoszévaolivér pártiakat minősíti az, hogy ki a kedvence... a 12 éves unokaöcsém is ezeket szereti, igaz 3szor járja már a hetedik osztályt, és a szókincse kb. megegyezik az éva kitörései közben használt szavaival.

Szóval hajrá valaki, aki megnyeri, nekem teljesen mindegy, az én életemen egyik sem változtat, akkor meg miért rajongjak.

2011. febr. 20. 11:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Alekosz és Éva a kedvencem.

A csökkentagyú Béci fanok úgyse fogják soha megérteni, hogy ezekben az emberekben igenis vannak értékek.

Alekoszt sokan bántják, hogy egy buta, beteg ember, hát igen akik ezt mondják meg van róluk a véleményem, hisz abban lelik örömüket, hogy bántanak egy embert aki esetlegesen beteg, de ennek ellenére rengetegen szeretik.

Alekosz, akár tetszik az őt utálóknak akár nem, egy EGYÉNISÉG. Ez senki másról nem mondható el a villában. Senkiről!!

Évának rengeteg hibája van, de nem játsza meg magát, vállalja, hogy mekkora balfék néha, de egy nagyon szerethető lány, és vérbeli törtető, remélem kettejük közül nyer valaki.

Nagyon szeretem még Jerzy-t mert nagyon kedves gyerek alapjában, és nagyon sajnálom, ami vele történt az élete során, igazán megérdemelné a nyereményt, hogy jobb élete legyen. Kicsit butácska, de végtelenül jóindulatú, rendes srác.

Akit legjobban szeretn ék, hogy hazamenjen végre az LAci és Gigi. LAci egy agresszív, köcsög ember, aki lelki terrorral fenyegeti azokat akikkel együtt kénytelen élni, na látjátok ez az aki NEM ember! Ez egy selejt. Mellesleg múltkor dicsekedett, hogy mit tom én hány Armani öltönye van és stb... Kérdem én ennek minek kellene a nyeremény?

Gigi sose volt szimpatikus, most meg ejteni akarja Jerzy-t (nem tudom tegnap este szakítottak-e), nem szimpi a csaj, számomra nem őszinte.

Ennek ellenére, ha Béciék nyernék a fődíjat se verném magam földhöz, mert bár nem örülnék neki, ők is megérdemlik, met nem álnek jó körülmények között.

2011. febr. 20. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!