Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem érzitek, azt hogy Laci,...

Nem érzitek, azt hogy Laci, Gigi, Béci, Jerzys csapat ma csak csapatba volt képes visszaszólni Alekosznak, Alekosz pedig egyedül is képes volt őket felbosszantani!?

Figyelt kérdés
Azért az is érdekes, hogy ők rögtön a verekedéssel jönnek. Remélem, holnap Alek megy és viszi Lacit, mert a Laci egy labilis háborús veterán.
2011. febr. 18. 21:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a VV egy-két részét láttam csak eddig, akkor Laci szimpatikus volt.

(Az egyik előző válaszoló vagyok.)

2011. febr. 18. 21:46
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

Jééézusom én komolyan majdnem leestem a székről mikor megláttam hogy Lacit valaki nyugottnak tartja???? Micsoda??????

Laci, aki kb 3 naponta azt mondja hogy mindenkit kigyilkolunk, meg a múltkor hogy pszichikailag tesszük őket tönkre?? Most is Alekoszra is azt mondta, hogy úgy tönkreteszi pszichikailag, hogy 2 nap múlva ott fog sírni, hogy haza akar menni.

Laci egy undorító terrorista!!

Bocs, hogy eltértem a tárgytól, de ezt nem bírtam megtartani..

2011. febr. 18. 21:55
 13/17 A kérdező kommentje:
Laci Zsófika párbajától mindig mondja, hogy agyban kikészítjük. Alekosz mégis 70%ra nyert, mégis valamit nagyon elront mindig Laci.
2011. febr. 18. 21:56
 14/17 anonim ***** válasza:

A legelső válaszoló (is) vagyok

Amint azt már írtam, a VV-nek csak egy-két részét láttam eddig, akkor Laci nyugodtnak tűnt.

2011. febr. 18. 21:59
 15/17 anonim ***** válasza:

,, Volt egy részben, hogy Alekosz biztos, hogy Lacit vinné ki mert kelti a feszültséget a másik csapatban, hogy mindig a háborúval jön. De szerintem Alekoszon kívül Éva lesz a kiválasztott, aki szerintem Jerzyt viszi, de olyan buta, hogy azt hiszi van esélye..."

Mármint Éva vagy Jerzy a buta?MErt biztodíthatlak,hogy nem a buta,kö.csög Jerzyt fogják visszaszavazni.:D

2011. febr. 18. 22:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező Jerzyre értette hogy buta:D
2011. febr. 19. 08:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem Alek tnapi monológja kicsit fárasztó volt... Meg egy olyan ember, aki az apokalipszis szót nem tudja kimondani, ugyan ne tituláljon már bárki mást retardáltnak... Jó, tény és való, h Jerzy buta, de Alek sem vmi lángész. Ráadásul úgy néz ki, mint egy 60 éves :D
2011. febr. 19. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!