A Villalakók miért olyan fene biztosak abban, hogy az általuk felálított hierarchikus rend megegyezik a kintivel?
Az elsővel egyetértek.
Amúgy az Oli Béci párbajon először én azt hittem, hogy szinte csak az Oli drukkerek vannak jelen, mert sokszor mikor a Béci beszélt, olyankor mintha "fujjoltak" volna. Ezt csak én vettem észre?
Na az meg számomra is még felfoghatatlanabb, hogy miért hiszi Laci, Jerzy, Gombi, Gigi, hogy most ők is olyan erősek mint Béci. Béci erősségének, mi köze Laciéhoz?
Szvsz, éppen időszerű volt, hogy a másik csapatból kiesik valaki, és hát Oli lett az. Mert eddig mindig visszamentek.
Ők tényleg azt hiszik, hogy azért mert Béci visszajött ilyen %-kal, és mivel ők a bandájában vannak, akkor ők is olyan erősek. De szerintem azért is, mert ők Olivért nagyon erősnek tartották, és Béci így legyőzte, és most azt hiszik, hogy ők az ászok, és nagyobb táboruk van, mint a 4-es tagjainak. Pedig nagyon nagy tévedésben vannak, és ez a legviccesebb az egészben. :)
Pedig náluk Béci az egyetlen erős ember, a többieket simán kinn hagyná a 4-es bármely tagja. Laci is mondja, hogy kihívjuk, és kinnhagyjuk őket, ennyi az egész. Na akkor nagyot nevettem. Gigi is ki akarja hívni Évát, tök nagy önbizalma lett. Kár, hogy most Gombi akar kimenni, én örültem volna egy Gigi-Éva összecsapásnak, mert szerintem Éva menne vissza, és az nagy pofon lenne nekik, mert Jerzy és Béci is jobban érintve lenne. És akkor lehet, hogy kicsit észhez tértének, és nem becsülnék úgy le a többieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!