Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kézikönyv VV összeesküvés...

Kézikönyv VV összeesküvés elmélet rajongóknak (? )

Figyelt kérdés

Ha te :

- napi 2x kirakod azt a kérdést hogy mekkora csalás , meg igaz e szerintetek ez a link, ráadásul még facebookon is like-olod az összes ehhez kapcsolódó hírt , sőt ! még próbálsz rábeszélni másokat is hogy ők látják rosszul a dolgot és te mindent tudsz akkor:

Olivért szeretted , és nem tudsz túljutni azon hogy kiesett , minden másra próbálod fogni a dolgot és bemesélni magadnak hogy neked van igazad + ezzel csak az embereket verik át de téged nem tudtak mert olyan okos vagy. Sajnos neked nem tudok túl jó jövőt jósolni , javaslom hogy ne nézd tovább a műsort ha ennyire irritál, és látogass meg egy pszichológust mivel ennyire, egy normális ember nem akad ki egy tv műsoron

- Csak 1x rakod ki ezt a kérdést : ugyanaz mint a felső , de neked jobb dolgod van mert nem vagy ennyire rabja az egésznek és nem veszed túl komolyan , de azért érdekel

Számodra még van remény !

-Nem teszel ki kérdést , de érdekel a téma és miután elolvastad az elméleteket átverve érzed magad:

Viszonylag normális reakció , átlagos VV néző vagy , nincs veled semmi gond

Most sorolhatnék még olyanokat is akiket nem érdekli az egész meg stb , de látva hogy fél oldalt az ilyen kérdések teszik ki , úgy éreztem mondanom kell valamit mert ez nem normális !

személyes konklúzió:

Én ugyan biztosra nem tudhatom hogy ezeknek a híreknek mennyi a valóságalapja, de ha igaz , ha nem akkor sincs semmi értelme ennyire kiakadni. Ez csak egy műsor , és akik egy kicsit is értelmesnek gondolják magukat azoknak biztosan eszükbe jutott már máskor is hogy egy-egy élő adás lehet hogy mégsem olyan élő, egy-egy valóság show mégsem annyira valóságos.

És ez logikus is , egy tv csatornának is óriási kockázat lenne x teljesen random emberrel élőben leadni bármit is

Éppen ezért nem értem hogy miért vannak ezen ennyien kiakadva, ráadásul csak azért mert nem az ő kedvencük maradt bent , máris jönnek a rasszista megjegyzések is és a több oldalon tartó káromkodás , egymás gyanúsítása

Úgy gondolom pár embernek el kéne gondolkodnia a hozzáállásán , nem sokra fogják vinni az életben ha csak káromkodni tudnak , másokra mutogatni , és ilyen szinten felháborodni egy műsoron

2011. febr. 17. 00:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező!Teljes mértékben igazad van!!!
2011. febr. 17. 00:27
 2/11 anonim válasza:
Nem gondoltál arra hogyan sokan nézik ezt a műsort ? Nem csak 1 kérdező tesz ki mindent !
2011. febr. 17. 00:44
 3/11 A kérdező kommentje:

de gondoltam rá , viszont láttam már aki feltette többször is

de most hogy így belegondolok kellett volna még egy olyan csoport is hogy : akik kirakják ugyanazt a kérdést miközben alattuk 5x 100%-ig megegyező ilyen van

2011. febr. 17. 00:47
 4/11 anonim ***** válasza:

Azért úgy látom te sem vagy különb! :D

Én pl.nem írtam ki ilyen kérdést, de lazán átsiklok rajtuk, ha egyszer nem érdekel és nem akarom elolvasni!

2011. febr. 17. 01:15
 5/11 anonim ***** válasza:

Tudjátok mi a poén? :D

- hogy magyarázkodtok

- hogy magyarázkodnia kell az RTLKlub

- aki nem bűnös, az nem ugrál...

2011. febr. 17. 08:27
 6/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, egyet értek veled!

Én abba a "kategóriába" tartozom, aki nem tesz ki ilyen kérdést, de elolvasom az ilyen "híreket", az erre érkező kommenteket, viszont nem érzem magam átverve. Igazából egy vállrándítással elintézem a dolgot. Egyik oldalnak se hiszek - se annak, hogy az egész műsor bunda, de azt, hogy manipulálás nélkül megy. Ezt úgyis csak a bennfentesek tudják, én viszont mint egyszerű halandó, csak nézem agyzsibbasztásként a műsort egy kemény munkanap után, mint valami szappanoperát. A véleményem megvan, mind a műsorról, mind a szereplőkről, de az egészet teljes nyugodtsággal kezelem.

És szerintem mindenkinek az legyen az életben a legnagyobb problémája, hogy pl. kiesett az Olivér.

2011. febr. 17. 09:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Jaj istenem, 2 napig ez volt a húú de nagy szenzáció, mi a fenét fáj neked hogy kiírták 50x?

Máskor van valam iteljesen más téma ami 2 napg-2 hétig csoda akkor azt rakják be 70x naponta. (pl madárinfluenza, west balkán stb)

Szóval amit írsz hülyeség, meg ne hidd, hogy az Oli rajongók nyomatják ezt a hülyeséget, mert ÉN MÁR OLI KIESÉSE ELŐTT IS LÁTTAM EZT egy fórumon!

Sajnálom, hogy azt a sok mindent feleslegesen vakartad le.

2011. febr. 17. 09:39
 8/11 anonim ***** válasza:

09:05 osztom a velemenyed !

amugy ha valakit ez annyira erint, es atvertnek erzi magat, akkor az az o sajat problemaja, ne foglalkozzunk mar annyira masokkal !

2011. febr. 17. 10:32
 9/11 A kérdező kommentje:

az a gond hogy engem érdekelnek az emberek és úgy gondolom mi vagyunk az egyetlenek akik meg tudjuk menteni magunkat és egymást , nem pedig valami felsőbb hatalom és egyebek

éppen ezért elszomorít hogy milyen nagy ellenségeskedések alakulnak ki ilyen jelentéktelen dolgokból

tudom hogy van sok hasonló ilyen téma is , de most ez volt felkapva éppen , de azok se különbek

én csak azt szeretném ha egyszer nem utálattal néznénk egymásra mert más az érdeklődési köre , más a kinézete , mások a gondolatai

2011. febr. 17. 11:00
 10/11 anonim válasza:
Kérdező te vagy összeesküvés hívő.
2011. febr. 17. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!