Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nők, lányok! Miért tetszik...

Nők, lányok! Miért tetszik nektek Alekosz?

Figyelt kérdés

Én még életemben nem láttam ennyire férfiatlan palit. Úgy külalakra. Olyan mint egy hatalmas kérdőjel. Vékony lábak, vékony karok, hatalmas sör has. Utoljára a South Parkba láttam ilyen formájú ürlényt. Még jó, hogy van ruha, ami ápol és eltakar. Bár az a hatalmas fehér női bugyi amit hord...:) Elöszőr még röhögtem, mikor megláttam ebben a bugyiban és a nagyapja trikójában, de most már nem vicces és a hányás kerülget, amikor mutogatják. Még a nagy barátja, Olivér is kiröhögte, ha meglátta.

Azt ne mondjátok, hogy a belső az, ami igazán megfogott, mert azért, ha megnézzük van-volt bent pár lány, különböző életkorú, stilusú, izlésű és érdekes egyiknek sem kellett, pedig most már azért ismerik kivülről-belülről.

Szóval mi az, ami megfogott titeket?

( Amúgy van 1-2 jó beszólása, de azt hagyjuk.)

2011. febr. 16. 22:30
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Na erre én is kíváncsi lennék, mert nekem nem jön be sem külsőleg, sem a dumája. Nem is fogja megnyerni, szerintem.

27/N

2011. febr. 16. 22:33
 2/10 anonim ***** válasza:
34%
Állítólag szegény!De miért kell leszólni?Szegény nem tehet arról,hogy ilyen ruhái vannak.Állítólag 100e Ft-ot kapott a VV4 stábjától,hogy vegyen vmi ruhát,de hiszi a piszi.Láttam vhol egy képet és nagyon szép a szobája,szóval sztem nem annyira szegény.:)) Én nekem nem tetszik,de Ő a legjobb.Igazán bő a szókincse és ezért értékelendő.:)
2011. febr. 16. 22:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szegény?! Na nekem nem úgy tűnt, hogy szegény lenne....csak nem járt iskolába, 8 általánosa van.
2011. febr. 16. 22:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Mint pasi nem jön be, de mint karakter nagyon odateszi magát.
2011. febr. 16. 22:40
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Mért van olyan nő akinek bejön?

Hát szerintem az a pasi gusztustalan. Ráadásul úgy csinál mintha okos lenne, pedig annyira nem észlény. Hú de nem szeretem ezt az embertípust! Okoskodó, tudálékos, aszthiszimindentud:S

2011. febr. 16. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
vagyis azthiszimindenttud
2011. febr. 16. 22:42
 7/10 A kérdező kommentje:

Látod Ágika86! Még szerlemeslevelet is kapott, hogy 153cm vagyok 55 kg :)))))

Hát annyira szegény nem lehet, ha az úri tüdeje csak szivart képes bevenni...:)A 'szobája' is egy kocsmára hasonlit.

De mindegy, nem is ez a lényeg, hanem a TEST. :))) Leirhatatlan. :))))

2011. febr. 16. 22:45
 8/10 anonim ***** válasza:
74%

Nos, én 24 éves vagyok, gondoltam ezzel kezdem, aztán mindenki azt szűr le amit akar ebből:

Alek alkatra tényleg nem álompasi, ez nagyon tény. De pl szeritem arcra nem rossz. Nekem bejön. Emberileg is. Poénos is tud lenni, komolyan is tud beszélgetni. Nekem semmi bajom vele úgy igazából.

A "bugyin" ahogy te nevezed én is nagyot röhögtem, mert hát az nagyon kész volt. De tudjátok nagyon sok ilyen fiú-férfi van, akik valahogy nah szóval nem tudom megmagyarázni. Mindenesetre nem kéne őt piszkálni azért mert hogy néz ki, mert nem tehet róla, a stílusa maradi, de van akinek majd ez fog tetszeni. Nem ám csak Bécikből áll a világ.

2011. febr. 16. 22:59
 9/10 anonim ***** válasza:

a kocsma szobát ne szidd én nagyon szívesen laknék ilyenben

itt van róla video

[link]

itt meg egy 1 órás beszélgetés Anikóval ahol szokásairól beszél

[link]

2011. febr. 17. 12:21
 10/10 anonim ***** válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 22:59

Valahogy... Van egy kisugárzása? :)

Amúgy külsőre nekem nem jön be, de nagyon érdekes karakternek tartom.

2011. febr. 18. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!