Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek? (VV)

Mi a véleményetek? (VV)

Figyelt kérdés

[link]

Én kiakadtam :O :|

2011. febr. 16. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Én tudtam róla,hogy az egész megrendezett,hiszen biztosra kellett mennie az rtl klubnak,már ami a nézettséget illeti,de hogy ennyire,azért ez durva. Mióta Olivér kiesett nem igazán nézem,a life.hu oldalon néztem meg egy videót,amiben Éva osztja a roma ribit,meg a köcsögét.

25/N

2011. febr. 16. 16:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Én sejtettem,de nem ismertem a részleteket.Sokat nézem ugyanis a neten az "élő" adást,és furcsa módon,amikor a villalakók kezdenének a "kulisszatitkokról" beszélni,vagy olyan dologról,ami az RTL klub-ot kényesen érintené,mindig megszakítják az online adást,majd utána folytatják.
2011. febr. 16. 16:08
 3/8 A kérdező kommentje:
durva ez azéért...
2011. febr. 16. 16:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem valamennyire manipulálva v an a műsor, de minden azért nem igaz. Pl gondolj bele, el tudjátok képzelni, hogy tényelg szinte minden nap veszekednek?

Remélem nem Béci nyeri, mert mosatnában nagyon nagyképű, és amúgy sem szívesen látnám, ha egy álszent bűnöző kezébe kerülne a nyeremény, bár nekem nem oszt nem szoroz, de akkor is.

2011. febr. 16. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Azt hogy tiszta szánalom hogy minden kérdéshez belinkelitek ezt.

Minden forumon ezt látom de annyira abszurd dolgokat talált ki az írója hogy az is hülye aki kicsit komolyan veszi

Ez csak egy elég gyenge hoax.

2011. febr. 16. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Atomratyi ez a hoax. Kábé minden hasonló műsornál el kell sütni minden roszágban. Azzal senki nem törődik, hogy valójában full logikátlan, illetve hogy milyen ellenőrzéseken mennek keresztül ezek a szavazások, meg hogy az RTL nem is kap pénzt, ha a telefontársaság által kiállított papírokon nem ugyanazok az esemesek és hívások szerepelnek, amik a hivatalos elszámolásban.
2011. febr. 16. 18:02
 7/8 anonim ***** válasza:

"Én kiakadtam :O :|"

Hah. Tehat fenntartas nelkul elhiszel barmit, amit elolvasol? Meg akkor is, ha nincs semmifele kozvetett bizonyitek sem?

Ajanlom megtekintesre a Good Will Hhnting c. filmet. Abban volt egy okos mondat: soha ne vedd keszpenznek masok gondolatait.

2011. febr. 16. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:
sose hidd el amit mondanak, és csak a felét hidd el annak amit látsz.
2011. febr. 16. 18:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!