Tothgubi kérdése:
Hogy jellemeznétek Gáspár Győzőt, egy mondatban?
Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 07:58
3/14 anonim válasza:
Az a baj , h vannak ilyen műveltségi szinttel rendelkező emberek és nagyon nagy baj , h a tvben is szabad mutogatni őket.
4/14 anonim válasza:
Én egy szóban is tudom jellemezni, egy mondat sok rá.
Ripacs.
5/14 anonim válasza:
Én nem akarom őt bántani. Lehet ha csak úgy ismerném valahonnan semmi bajom nem lenne vele. De most komolyan hova jutott a világ, hogy egy Gáspár Győző műsort vezethet? Se végzetsége, beszélni sem tud szépen. Most őszintén, nekem mint kicsit falusiasan beszélő 24 éves lánynak minden végzettség nélkül lenne esélyem az rtl-en vagy bárhol műsort vezetni? Nem.
Na, de egy mondatban: Nem a tv-be való személy.
6/14 anonim válasza:
Egy mondatban?
Szánalmas, buta cigányember, aki nagyon szerencsés, hogy ebből tud megélni.
7/14 anonim válasza:
Valóban ripacs, de meg kell hagyni, valamit mégis csak tud, hogy idáig felkapaszkodott.
8/14 anonim válasza:
Jellemezni? Nekem nem tisztem, viszont egy nagyon egyszerű módon reagálom le...átkapcsolok másra ha meglátom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!