Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Igaz lehet? VV4 kérdés!

Igaz lehet? VV4 kérdés!

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem igaz lehet!

2011. febr. 16. 07:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%
ó persze, mert aztán egy kereskedelmi csatornának az az érdeke, hogy "kirúgja" azt a játékost, amelyik több pénzt (sms)hoz a konyhára és teszi mindezt egy reklámszünet alatt, ahol a VV4 szerkesztői és a csatorna tulajdonosai is rábólintanak.......nevetséges. ilyet csak az aluliskolázottak vesznek be
2011. febr. 16. 14:02
 12/16 anonim válasza:
Remélem nem úgy lesz, hogy a feka Béla nyer, mert akkor mindneki fogja tudni, hogy ez bunda. Ugyanis bárhová megyek, bármelyik oldalra, mindenhol Alekoszt nyerte meg toronymagasan a szavazásokat, hogy ő nyerje meg a vv4-et. Nagyon meg is érdemelné, mert ő tényleg rá van szorulva. Ha nem ő nyeri meg, akkor rögtön tudni fogjuk, hogy ez bunda volt.
2011. febr. 17. 18:36
 13/16 anonim válasza:
Minden passzol, fake volt az összes a régiek is valszeg.
2011. febr. 19. 20:37
 14/16 anonim válasza:
Szerintem azert mondta Enikonek egesz adas alatt,hogy nem,nem,nem,mert Eniko azt sugta neki,hogy szedd ossze magad,es menj vissza.De mar Oli nem akart visszamenni.
2011. febr. 19. 20:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Azért elég durva döntés ez ilyen hirtelen az RTL-nek. Ilyet bevállalnának? hát...de ez tényleg nem fog kiderülni..sajnos.

Bár én néztem nagyokat, hogy mikor mondták a Béci nevét, akkor inkább meglepődés volt az arcán. Hirtelen nem tudtam hova tenni.

2011. febr. 19. 21:16
 16/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt nézdd meg. Mit látsz? Azt, hogy bármelyik idióta beírhat bármit, lemásol pár betűt, rákattint a "Küldés"-re és láss csodát, máris megjelenik az írás. Ennyi, szerintem egyéb kommentár nem is kell.

2011. febr. 20. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!