Ez igaz lehet?
Szerintem se belsős ember írta, de ettől még lehet benne sok igazság. A beszavazót biztosan tudják manipulálni, habár szerintem finomabb eszközökkel. Ahogy Árpa írta a könyvében, mindig olyan embereket ültettek össze, olyan filmeket vágtak össze, hogy az legyen a legérdekesebb a nézőknek, akiket a csatorna akar. Ezek alapján a szépfiúknál homokszem került a gépezetbe, ők Jerzy-t akarták, ezért őt is berakták. Ha tényleg igaz a Gombis sztori, akkor erre más játékos is hivatkozhat, ha egyszer ilyet figyelembe vettek, akkor máskor is tegyenek így (valószínűleg nincs sehol leírva, hogy hány telefonról kell mennie a szavazatnak, csak a számuk számít). Mindenesetre a fent leírtak csak az én véleményem. De az biztos, hogy anno egy kolléganőm a Szilvi-Frenki párosból Szilvivel egy házban lakott, és ők már előre tudták, hogy ők fognak bekerülni.
Szerintem azért sem belsős írhatta, mert a közepén volt egy nagy baromság, hogy ezután a párbaj után nagyon leesik a nézettség. Amerikában, ahol már kismillió valóságshow lefutott, ki is elemezték őket rendesen. Ezek azt mutatják, hogy ha valaki nagyon népszerű játékos kiesik, vagy valaki kedvence kiesik, attól még mindenki ugyanúgy nézi tovább a műsort. Ezt tudniuk kell az rtlklubnál is, ott is felkészült szakemberek ülnek.
Egyébként észrevettem benne valamit, ami nem igaz. Azt írja, hogy Balázs ebben nem akart részt venni, és nem is vett, a kihíváson vezetett utoljára műsort. Ez pedig nem így van, mert pénteken, a párbaj előtti napon ő volt a műsorvezető!!!
Úgyhogy szerintem ez csak egy lejárató mese. Egy beépített ember nem akarná így bemocskolni a helyet ahol dolgozik, és nem is merné.
Az tény,h a csatorna azt járat le az összevágásokkal,akit akar.Ez eddig is így volt.Ehhez nem kellenek amatőr színészek.És Évának akkor titkos küldetése volt akkora paraszttá válni hétfőn?Nem hiszem.Sokan megutálták most őt 2 nap alatt.Már a szerelmével töltött este miatt sem vált szimpatikussá.De tény,h a végső hármas az Béci,Gigi,Jerzy lesz,és csak azért mert bent fogják egymást tartani...nem mintha egyet értenék vele.A végére elég lapos lesz már ez a széria.
Szóval lehet benne vmi,de olyan durván,mint ahogy ezt fent leírták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!