Mi a véleményetek a Rácz testvérekröl? (linkek lent)
2011. febr. 15. 20:49
1/6 anonim válasza:
Mikor fejezitek ez már be, unalmas, hogy állandóan a Bécit és a Gigit szapuljátok, álljatok már le!
2/6 anonim válasza:
Miért ne szapulják őket? Ők azok a villában akik megjátszák magukat. A többiekről érdekes nem kerül elő semmi olyan ami lényegesen más lenne, mint amit a villában mutatnak.
Utálom már mind a kettőt, pedig Bécit bírtam a párbajig.
3/6 anonim válasza:
Undorító féreg mind a kettő.. ennyi...
4/6 anonim válasza:
Tényleg elég unalmas már ez! Szerintem is be lehetne fejezni. Éva és Anikó sokkal undorítóbban és paraszt módon viselkedik mint a Gigi és Béci!
5/6 anonim válasza:
Szerintem meg az a szánalom aki mindenki életébe beleköt amig a magáé romokban áll...nőj már fel te mit tudhatod hogy miért csinálták azt amit csináltak.Az élet nem épp olyan szép mint a mesékbe...ennyi
6/6 anonim válasza:
Béci odament Anikóhoz, hogy túl tudna-e jutni a problémán és fejezzék be a veszekedést, majd kint megbeszélik, mert bent biztosan veszekedés lenne belőle megint! Ez volt a lényeg. Ja és Anikónak sokat jelentett, hogy Béci odament hozzá....ahogy láttam nincs akkora nagy probléma mint ahogyan ez lejött, de Anikó Lacinak ecsetelte a dolgokat, de sokszor megszakadt az adás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!