Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi van Béci kezében?

Mi van Béci kezében?

Figyelt kérdés

Www. Youtube.com/watch? V=TRvucbNbino

A neten találtam ezt a vidit! A negyedik, ötödik mp-től látszik és zsebre teszi. A yutubos hsz-lásoknál van írva, hogy cigis doboz, de tuti nem az, mert a többi sincsen leragasztva és ennek műanyagos hangja van ahogy összecsukja... ÉRDEKES!!!!! Azért is, mert SEMMI sem lehet náluk. Sem telefon sem mp3, mp4 stb...

2011. febr. 15. 14:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

[link]

Elektromos cigi. Annak műanyag a doboza.

2011. febr. 15. 14:43
 12/25 A kérdező kommentje:
14:43! Ennek a dobozát lecsukod, ő meg összetolta azt a valamit.
2011. febr. 15. 14:44
 13/25 anonim ***** válasza:
Nekem is első ránézésre fém cigarettás doboznak tűnik. Nekem is van ilyen, én a töltött cigarettát tartom benne. Valamelyik adásban láttam, hogy valami leszokást segítő elektromos cigarettát szív, lehet azt tartja benne. Ami biztos az az hogy nem mp3 vagy mp4 lejátszó, de nem is telefon. Az tuti valami doboz. És mintha négy fehér rúd is lenne benne.
2011. febr. 15. 14:46
 14/25 anonim ***** válasza:
nem összetolta, összecsukta
2011. febr. 15. 14:49
 15/25 anonim ***** válasza:
Meg se lepődnék rajta...
2011. febr. 15. 14:49
 16/25 anonim ***** válasza:
Igen, már biztos az egy műanyag vagy fém cigarettadoboz, tisztán látszik benne a cigaretta és ahogy a két ujjával NEM ÖSSZETOLJA, hanem RÁHAJTHA a tetjét.
2011. febr. 15. 14:51
 17/25 A kérdező kommentje:
Én nem látom benne a cigit! :S :(
2011. febr. 15. 14:59
 18/25 anonim ***** válasza:
Pedig ott van az, nézd meg pillanatról pillanatra, vagy talán bekarikázzam neked?
2011. febr. 15. 15:26
 19/25 A kérdező kommentje:

Talán nem kell kössz....

De igen szemfülesek vagytok, mert én nem látom. De biztosan nektek van igazatok, ha ennyire ismeritek ezt a cigi fajtát!!

2011. febr. 15. 17:17
 20/25 anonim ***** válasza:
Ez a videó aznap készült, amikor a lányokat fotózta a CKM. Akkor a fiúknak az volt a feladatuk (amit a lányok elől titkolniuk kellett), hogy egymásról csináljanak képeket, hogy meglepjék a lányokat. Szóval szerintem fényképezőgép, és azért dugja el, hogy ne lássák meg a csajok.
2011. febr. 15. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!