Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » SZerintetek Béla család...

SZerintetek Béla család mennyivel duplázta az esélyeket? Nektek is feltünt, hogy mikor a Béci üzenetet kapott a csajától, az azt mondta neki:Te mész vissza! Bízz bennem!

Figyelt kérdés
Aztán egyből kapcsolt és próbált terelni, hogy hűségesen várja, meg blab bla. de egy pillanatra érezni lehetett nem erről van szó.
2011. febr. 13. 18:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Na az rtl fókuszában lesz erről szó! Tisztára mossák magukat.
2011. febr. 16. 19:50
 12/12 A kérdező kommentje:
épp most néztem. én már nem hiszek nekik. hihetetlen hogy ekkora fölénnyel tisztán nyert a Béla.Ha visszanézitek, mikor a csaja mondta neki bízzon benne, ő megy vissza, egy pillanatra elhallgatott. elszólta magát aztán gyorsan terelt a hűséggel meg a fals szövegével. nem tudom mennyit volt képes rátenni a fickójára, de biztos nem keveset ő meg a familiájuk, és ha ez így megy tovább meg is fogják nyerni.a fődíjjal úgyis megtérül a befektetett összeg de valami biztos nem tiszta ebben az ügyben se. Az is lehet több hunyó van mint kéne.
2011. febr. 16. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!