Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Azzal tudjuk a legjobban...

Azzal tudjuk a legjobban bosszut allni az rtl-nek ha tobbet nem nezzuk a valovilagot! Es en nem nezem tobbet. Mindenki aki Olit varta vissza ne nezze tobbet! Vegyek eszre magukat szerintetek?

Figyelt kérdés
De tenyleg ossze kellene fogjunk mert ha en nem nezem az nem jelent semmit, de ha tobben nem fogjak nezni a valovilagot! akkor tenyleg elerunk valamit ...legalabb nem lesz olyan nagy nezetsege es ez higyetek el ott fog utni nekik ahol a legjobban faj!!!!!!!!!
2011. febr. 13. 14:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
51%
Így van tettei alapján kell megítélni Bécit és az alapján nekem tipikus cigány képét mutatja, csak most még játssza a sunyit.
2011. febr. 16. 12:55
 22/23 anonim ***** válasza:
látod mostsem az alapján ítéled meg :) hanem,h milyennek tűnik. ez itt a baj..
2011. febr. 16. 13:41
 23/23 anonim ***** válasza:
Ne is nézzétek! Én akkor pártoltam el az RTL-től, mikor Janicsák Veca kiesett az X factorból, még tavaly, onnantól kezdve nem is nézem az RTL-t, ha sokat tesszük így, akkor igenis számít néhány ember is, mert azokból lesznek a milliók.
2011. febr. 16. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!