Én vagyok csak ilyen?
Figyelt kérdés
Tegnap kiesett Oli és síró görcsöt kaptam egy órán keresztül, de akkor sírtam legjobban mikor kapcsolták a villát és Szandika meg sírt hogy hol vagy Oli. Majdnem megszakadt a szívem csak én vagyok vele így vagy más is érzett vmit amikor kiesett és kedvence volt Oli?2011. febr. 13. 12:18
2/11 anonim válasza:
én is nagyon sírtam,és szegény Szandi ahogy mondta hogy hol van Oli?
3/11 anonim válasza:
Én ugyan nem sírtam, de azt tényleg borzasztó volt nézni, ahogy szegény Szandika sírt :(
Nagyon sajnáltam Olivért, nagyon jó figura volt :(
4/11 anonim válasza:
Én is sírtam :) De csak sunyiba, mert a párom körberöhög :)
5/11 anonim válasza:
Nekem nem volt a kedvencem Olivér, és sejtettem is, hogy Béci fog visszamenni, legalábbis miután megmutatták a szavazás állását, de olyan üresség lett bennem a vv-vel kapcsolatban. Megosztó személy volt, sokminden nem volt szimpatikus számomra amit csinált, de egyben ő volt a húzóereje az egésznek. Most azt sem tudom elképzelni, hogy egyáltalán tovább nézzem. Ráadásul Bécit kifejezetten nem csípem, és ezek után 0-szer akkora arca lesz mint eddig volt.
6/11 anonim válasza:
előző vagyok, elírtam, 10-szer.
7/11 A kérdező kommentje:
nagyon beképzelt lesz Béci eddig is ez volt de most??? én nem is fogom ezután nézni annyira fáj és még mindig nem jut el az információ az agyamig h kiesett.... én miután vége lett a vv-nek kirohantam a konyhába leültem ráborultam az asztalra és egy órát kinn sírtam nagyon durva volt...
2011. febr. 13. 15:43
8/11 anonim válasza:
Én is nagyon letörtem és elég nagy üresség kapott el a vv-vel kapcsolatban.
9/11 A kérdező kommentje:
én már tegnap se néztem annyit láttam belőle hogy Szandika h sírt és h mennyire ki volt de nekem szombaton megszűnt a valóvilág
2011. febr. 14. 16:15
10/11 anonim válasza:
Pedig érdemes nézni, mert most kezd csak igazán izgalmas lenni:-) (ne érts félre, oli-fan vagyok, de tényleg izgi)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!