Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy van ez a valóvilágban?

Hogy van ez a valóvilágban?

Figyelt kérdés
VV métert megnézzük a vv honlapján béci szinte a legalján van, Olivér a 3. Volt szavazás a neten béci vagy Olivér megy-e vissza? 60%-30% Olivér javára. Tehát nem értem, hogy mehetett vissza Béci. OLivér volt a kedvenc szereplőm, és valóban abszolút üresnek érzem a játékot.
2011. febr. 13. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:
A VV-méter arról szól, hogy kiről néznek meg a legtöbb videót a valóvilág honlapján...Ennek semmi köze a szavazáshoz.
2011. febr. 13. 11:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
meg am is oli már annyira kész volt meg hangoztatta h nem akar visszajönni meg úúúristen az mien rosz lenne, akkor mi a f*szér szavazzana rá ?
2011. febr. 13. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is Olit kedveltem jobban, de nem küzdött.

Felmérte azt, ha benn marad a villában, akkor vége a kapcsolatának.

Szerintem jól döntött.

Ha feladta volna a játékot, akkor szerződésszegés miatt sokat kellett volna fizetnie az RTL-nek.

Így viszont kihívta az általa legerősebbnek tartott játékost, és kinn maradt!

Sok boldogságot nekik.

Tegnap a belevalóban nagyon boldog volt!

2011. febr. 13. 12:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, hogy fizetnie kell az RTL-nek.:D Ebben a játékban NEM kell fizetni, ha kimész. Senkise tarthatnak fogva akaratán kívül. Gina is kisétált, semmit s efizetett. Sok helyen fizetni kell, ha abbahagyod, itt nem. Stílusosan akart távozni, ennyi. Hogy nézne már ki, ha a nagy macsó Olivér feladja a játékot? x'D
2011. febr. 13. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!