Az összegfoglalókban miért Olivért mutatták 90%-ban?
Figyelt kérdés
amikor Bécihez beszélt a szerelme akkor is Olivér fejét mutogatták. Így akarták manipulálni a népet, hogy Olira szavazzanak, de visszaütött és fordítva sült el?
2011. febr. 13. 11:16
1/9 anonim válasza:
Olivér belekeveredett a saját taktikájába,ez lett a veszte.Ő elfogadta,hogy kiesett,hisz mondta meg akarja mérettetni magát Bécivel-na és megmérettetett.Az Olivér fanok nem bírják elfogadni,h. Béci ment vissza,pedig aki nem vak az láthatta,h. Olivér megkönnyebbült.Sokkal rosszabb lett volna neki ha visszamegy és azon idegeskedik,hogy várja e még az Enikő.Mondom ezt annak ellenére,h. én Bécinek szurkoltam .Jobb ez így mind2jüknek.
2011. febr. 13. 11:23
2/9 anonim válasza:
Szerintem ha manipulálni akarták volna ezzel a nézőket, akkor nem ilyen bűntetést adtak volna Olivérnek, hanem gyengébbet, mivel tudhatták, hogy ettől nagyon ideges lesz pont így a párbaj előtt...
2011. febr. 13. 11:24
3/9 anonim válasza:
Én se írhattam volna szebben kérdező.A csatornának az volt az érdeke,hogy Olivér menjen vissza a balhék,konfliktusok,és Anikó álszerelme miatt ami még tovább bonyolította volna a szálakat.A nézettség mindenekfelett.
2011. febr. 13. 11:33
4/9 anonim válasza:
Az igazi büntetés a kizárás lett volna , meg Szandikánál is! A szabály az szabály az életben is! Csak ugye rosszul járt volna az RTL ha kizárják őket ,mert az már 3 kizárt ember 3 minusz párbaj és ezáltal nem kevés pénzkiesés!
Amúgy én néztem hajnalba is neten és ott nem az Oli volt az akit mutattak és sokszor láttam jó részeket amin nagyon jókat nevettem.
Ez így jó! Most már mindenki kimer bontakozni, most lesz igazán jó a műsor!
2011. febr. 13. 11:37
5/9 anonim válasza:
".A csatornának az volt az érdeke,hogy Olivér menjen vissza balhék,konfliktusok,és Anikó álszerelme miatt ami még tovább bonyolította volna a szálakat."
Eddig azt dumálta itt mindenki, hogy Olivér a lefizetett ember...hát k.rvára...Ha az lett volna az érdeke a csatornának, akkor ő maradt volna bent.Ennyi.
Ja, ki fognak bontakozni, persze.Olyan sz@r lesz ezután a VV...persze annak nem, aki szereti nézni, hogy takarít Gigiribi...meg hogy smárolnak Erzsikével...Meg Bécigány hogy alszik...ez aztán a szórakozás:-) amúgy meg, ha eddig nem tudtak "kibontakozni", akkor már régen rossz...ez is csak azt mutatja, hogy Oli mellett esélyük se volt!:-)
2011. febr. 13. 12:07
6/9 anonim válasza:
"Oli mellett esélyük se volt!"
még is kiesett...
2011. febr. 13. 12:17
7/9 anonim válasza:
Azt, h esélyük sem volt mellette, arra értettem, hogy nem is látszottak szinte.amúgy meg önmagáért beszélt a két videó, amit levetítettek( a legjobb pillanatok)
2011. febr. 13. 12:19
8/9 anonim válasza:
Lehet rossz a humorérzékem, de nekem nem volt az vicces annyira, hogy másokkal milyen sunyi módon baszik ki.
2011. febr. 13. 12:41
9/9 anonim válasza:
Nekem meg az nem volt vicces, hogy a nagy jógyerek-béci a párbajon milyen alattomosan szurkálta olivért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!