Mit gondoltok a tegnapi VV4 párbajról?
Nekem az a véleményem, hogy az RTL SZÁNDÉKOSAN ejtette ki Olivért:
1. kitalált büntetés -> idegroncs viselkedés (pont annyi napon keresztül, amíg lehet rá szavazni)
2. nem engedték, hogy Alekosz tartsa a védőbeszédét -> ÉLŐ ADÁSban változtattak, ez is tiszta égés
Mindezek mellett tudom, hogy az egész meg van játsza, de azért ennél égőbbet nem láttam...
Szerintem nem az Olivér saját magát ejtette ki, a Kristóffal szemben se sokkal nyert. És azóta csomóan megutálták. A büntetést pedig megérdemelte volna duplán, az összefoglalóban nem adták, de nem egyszer volt agresszív, szidta az rtl-t nem gyengén, annak ellenére, hogy ő sokkal több mindent kapott, mint a többi játékos. Már érett neki a nagy "pofon".
A védőbeszédek után kb. 10 perccel már vége is volt a szavazásnak, az már semmin se változtatott, hogy ki mondja.
Utolsó, az még nem jutott eszedbe, hogy hallják, hogy ki megy vissza? A tömeg kiabál, a nyertessel meg beszélget a műsorvezető, amíg az ajtóhoz sétál, és nem egy hangszigetelt búrában van a villa.
Biztos, hogy van forgatókönyve, de minden műsornak van.
Annyi biztos, hogy az állítólagos baráti rakták rá a jelet, nem?! Ők ejtették ki, de mindegy.
Örülök, hogy végre kiesett, undorítóan viselkedett Évával is és Anikóval is, csodálkozok, hogy őt várták vissza, de legalább nyugta lesz mindenkinek, hogy kiesett. De az is biztos, hogy kint nem lesznek barátok Alekosszal, teljesen más világ a két ember.
De Anikó jó színész lenne, először Bécibe, majd Király L. Norbiba, most meg Olivérbe szerelmes, és mindezt 80 nap alatt....
Olivérnek drukkoltam, de ennek ellenére nem gondolom, hogy szándékosan lett kiejtve.
Az Trl-nek szerintem annyi a sara csak, hogy irtó rá fókuszáltak az Anikós dologra, botrányéhesen.
Olin látszott, hogy kész ideg volt az egész párbaj alatt, s hogy megynugodott, amikor kiderült, hogy vesztett.
Anikót ne sajnáljátok már! Amilyen gyönyörű, olyan kis kígyó, s akkora kis lotyó. Sose tudtam volna így rámászni egy foglalt férfira. Meg a hatugságai: első naptól szerelmes Olivérba, miközben ő a harmadik szerelme a bentléte alatt, s 2 héttel ezelőtt még ő volt a Hatos fogat legnagyobb szósszólója, s akkor még ki akarta ejteni Olit.
Amit sajnálok az az, hogy a négyes sajnos ezek után valószínűleg szét fog esni, hiszen Oli tartotta őket össze.
Tudom, hogy Béci a jó gyerek, de Olivér nekem akkor is szimpibb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!