Miért vtok ennyire ki Bécire, arra az alfasrácra, aki legyőzte Mr. Szemétséget?
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 23:00
12/19 anonim válasza:
Ha Olivér ment volna vissza az azt mutatta volna be, hogy mennyi rosszindulatú és gonosz ember van, akik csak erre kíváncsiak, hogy a "négyes" kit mennyire utál és hogyan taktikáznak.
13/19 A kérdező kommentje:
így van,23:14 és sajnálom,ha szerintem az ilyen mocsokságok jobb amikor szétbomlanak, és szerinted pedig nem
2011. febr. 12. 23:16
14/19 anonim válasza:
Egy kérdés: nem mindegy ki ment vissza? Érdekes h az embereknek ez a legnagyobb problémájuk. Nem mondom hogy ne nézd, de aki már ezen elkezd vitatkozni...
gratulálok, az értelem megmutatkozik
15/19 A kérdező kommentje:
ugyanezt mondhatnám én is azokról akik válaszolnak :-)
2011. febr. 12. 23:30
16/19 anonim válasza:
Végül is igaza van az utolsónak...miért is veszekszünk ezen? :D
17/19 anonim válasza:
Annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy rézbőrű a Béci, nem tudom ezt honnan szedi, mert itt felénk a rézbőrű egyenlő az indiánnal, de szerintem Béci nem indián származású, már bocsika!
Ennyit a rasszizmusról, egyébként meg szerintem mindenki nézzen magába, hogy mennyire is Nagy magyarok az űkűkűkjei, lehet talál a családjában is olyat, aki nem Magyar?!!
18/19 anonim válasza:
Kedves utolsó! A rézbőrű kifejezés a cigány szebb változata. Itt mifelénk meg ezt jelenti.
19/19 anonim válasza:
De sz** lehet felétek, hogy rosszul tanítanak az iskolában!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!