Enikő hogy viszonyult Olivérhez a párbaj alatt?
Mosolygott,mint aki tudta,hogy az ágyában tartja majd hamarosan a kanát :-)
Egyébként pedig bíztatta a vége felé,mert már látta,hogy szegény macsóka nagyon szétvolt folyva minden szempontból,de nem nagyon mutatták a kamerák Enikőt,mert szinte mindig ugyanazt lehetett rajta látni
22.57-es ,nem mmegsérteni akarlak, de szerintem pont ez az egyik legnagyobb baj a nőkkel. Miért, kire másra kéne elsősorban haragudni egy megcsalás esetén, ha nem a párunkra, aki elvileg el van kötelezve felénk ? Elsősorban nem a harmadikra, aki szingli kell ezt fogni, de tudom, a nők többsége ilyenkor megtépné másik nőt, a párját meg mentegeti maga előtt. Sajnos..
Egyébként ebben a konkrét esetben tényleg nem léptek át Oliék egy határt, és azt is tudom, hogy Anikó sem egy angyal (sok pasival kezdett már életében),de tudod, Olivér az, aki párkapcsoaltban élt, ami felelősséggel jár, és buta dolog az egészet Anikóra kenni.
Ráadásul tök kölcsönös volt az egész, ugyanúgy Oli os évődött Anikóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!