Olivérnek mi köze van az rtl-hez? Olvastam hogy ott dolgozik, ő valami mősorvezetőféle, vagy mi?
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 11:42
1/9 anonim válasza:
Olivér a viván volt a megawatt műsorvezetője.
Nem dolgozott az rtl-nél...akkor nem ment volna be a villába :D
2/9 anonim válasza:
Az RTL-hez közvetlenül semmi köze.A Vivánál volt műsorvezető, többek között Balázs és Lilu is onnan került az RTL-hez ezért nagy valószínűséggel ismerik egymást.
Ez is ő:
3/9 anonim válasza:
Sokan igyekeznek megmagyarázni, hogy ő az RTL fizetett embere a villában, de persze ennek semmi alapja azon kívül, hogy valaki hasára csapva így döntött, és bizonyíték sincs rá azóta sem, így kábé ugyanannyi esélye van, mint annak, hogy nem így van. Igazából még kevesebb is.
4/9 anonim válasza:
oli az rtl animátora, akit beküldtek, hogy csinálja a fesztivált.
igaz ettől izgalmasabb a műsör, de erőltetett is.
5/9 anonim válasza:
Na, itt is van az élő példa arra, amit az előbb leírtam. Ugye milyen vicces.
6/9 anonim válasza:
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:27
Nem tudom szoktál-e éjjeli online-t nézni, de ott Olivér már sokszor elárúlta magát, legutóbb szerda este volt egy olyan elszólása, ami konkrétan arról szólt, hogy ő az RTL beépített embere. Nem kell ezen már mit magyarázni.
7/9 A kérdező kommentje:
Mi volt az elszólás?
2011. febr. 12. 18:18
8/9 anonim válasza:
Ja, engem is érdekelne, mert ha jól emlékszem szerda éjjel is néztem, és nem vágom. Gondolom ez is valami teljesen logikus következtetés útján lett levonva.
9/9 anonim válasza:
Annyira bírom én is, hogy sokan fújják, hogy elszólta magát, de konkrétum az sehol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!