Miért tartanám annak? Szerintem többnyire normális határokon belül maradt, ha valaki nem akarta volna, nem volt kötelező megcsinálni, ennyi!
2011. febr. 11. 20:08
2/39 A kérdező kommentje:
de a továbbiakban majd kinn biztos bátrabbak lesznek! minden kezdet nehéz!!! vagy csak régimódi vagyok?
2011. febr. 11. 20:10
3/39 anonim válasza:
Minden álmuk ez volt nyugi.
2011. febr. 11. 20:12
4/39 anonim válasza:
Egyik nagyobb szajha mint a másik, ez a vélemény azokról, akik bármilyen magazinban mutogatják a testüket. Ha azt mondták volna, hogy vegyétek le a bugyit, ezek azt is simán ledobják, pénzért, népszerűségért. Nekem eszembe nem jutna ilyenbe részt venni. Biztos megmondtam volna, hogy bocs de én nem azért mentem be, hogy ilyen magazinoktól kapjak felkérést.
2011. febr. 11. 20:19
5/39 anonim válasza:
Utolsó, te alapból nem mentél volna be, nem?
Egyébként én ebben nem találok kivetni valót. Azért, mert én nem veszem meg azt a magazint, igenis vannak sokan, akik megveszik. Nekik készültek a fotók. Hogy ebből pénzt csinálnak, nem értem, hogy miért gond.
Van, akinek elég, hogy elmegy a csavargyárba minimálért napi 8 órában és hazamegy a panelba, és van, aki él az ilyen lehetőségekkel. Ettől még nem elítélendő a két véglet.
2011. febr. 11. 21:02
6/39 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy nem mentem volna be? Van különbség abban, hogy indulok egy játékban mesés fődíjért vagy az első szóra ledobom a melltartóm és pucsítok hozzá pénzért,.és elítélem azt aki ezt megteszi, sorry.
2011. febr. 11. 21:08
7/39 anonim válasza:
én csak azt tartom visszataszítónak, hogy Anikó hogy kibeszélte Szandit meg Gigit amiért ők merészebbek voltak, ő meg játsza a kis nebántsvirágot.
Szerintem jó volt a fotózés mindegyik lány nagyon szép volt. Bár Gigit én is lófejünek tartom mint sokan mások XD de nagyon szépre volt sminkelve, igazán szép volt. Éva is csini volt nagyon.
A fiúk képei na azok visszataszítóak egyik-másik..
2011. febr. 11. 21:46
8/39 anonim válasza:
most már ezzel is mi a baj?
2011. febr. 11. 22:17
9/39 anonim válasza:
Éva s.gge iszonyat ronda volt.Sőt,a teste is visszataszító volt.
2011. febr. 11. 22:20
10/39 anonim válasza:
Szerintem is, de ez egy ilyen fotózáson nem számít gyanítom. Úgy kiretusálják, hogy egy mm narancsbőr sem marad rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!