Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak én látom úgy, hogy Gombi...

Csak én látom úgy, hogy Gombi valójában nincs is együtt Picúrral, csak hogy legyen bartnője, azért mondja mindig?

Figyelt kérdés
Teljesen őszintétlen. Eleve lerí róla, hogy nem a nőkhöz vonzódik, amikor ez előtérbe került, akkor hirtelen lett Picúr, akiről 2 mondatot nem tud mesélni. Telefonálástól pedig direkt megkímélte a csajt a Gombi bátyja.
2011. febr. 10. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Ez hulyeseg Mikor Gombi bekoltozott is mondta hogy van baratnoje mikor ment be mondta hogy Imadok mindenkit a csaladomat picurt....Ugyhogy ha azert gondolod mert szokott sirni akkor eleg huly vagy egy ferfi is sirhat ezert meng nem buz.i
2011. febr. 10. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem tényleg együtt vannak azzal a lánnyal. Abból kiindulva, hogy láttam több újságban is róluk képeket, cikkeket, stb...

Viszont szegény srác szerintem is b..is kicsit. Nem feltétlenül a sírás miatt (habár szerintem kétségtelenül az is benne van egy kicsit), inkább valahogy az egész összhatás olyan, például ahogy rebegteti a szempilláit mindig mikor beszél...

2011. febr. 12. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet bisexuális.

Amúgy engem nem zavar, hogy sírdogál, lehet egy pasi is túlérzékeny, és hiányozhat neki a barátnője.

Amúgy meg édike:)

2011. febr. 12. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
hát lányos :). szerintem aranyos
2011. febr. 13. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:
tényleg langyos... és egyáltalán nem cuki... unalmas és erőltetett...
2011. febr. 13. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!