Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Olivérnek tökéletes ürügy...

Olivérnek tökéletes ürügy lesz, hogy megússza a Béci párbajt, ha most kihívja Gombit, nemde?

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 22:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
De igen. Én bírnám, ha ezt meglépné, mert akkor teljesen hitelét vesztené az ember , de ezt ő is tudja, így nem fogja ezt tenni.
2011. febr. 8. 22:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is pont ezt mondtam a családnak.

Olivér úgy is megmagyarázná hogy Gombi kérte,meg segíteni akar,meg szegény,így meg úgy. Ha mégsem Bécit vinné ki nagyon lejáratná magát!

2011. febr. 8. 23:04
 3/9 A kérdező kommentje:
szerintem is nagyon gáz lépés lenne tőle... de kinézem belőle attól függetlenül, hogy ha nem is teszi meg.
2011. febr. 8. 23:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Most néztem bele az élőbe. Olihoz mindenki bement egyesével a nyugi szobába,és képzeld Gombi arra kérte hogy vigye ki. De Olivér vissza utasította.

A holnapi összefoglalóban úgyis benne lesz.

2011. febr. 8. 23:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is láttam. Miért érzem azt, hogy Béci sajnos kiesik?
2011. febr. 9. 00:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is ezt érzem.
2011. febr. 9. 00:22
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Túl gyáva Olivér ahhoz, hogy kihívja Bécit. Én már akkor mondtam magamban, hogy Gombit viszi ki, mikor megkapta a zöld kendőt!:)

Undorító ez az ember, remélem kiesik.

2011. febr. 9. 09:22
 8/9 A kérdező kommentje:

igen láttam az élőt, de akkor úgy fogalmazok, Olivér gyáva és simán kivinné most Gombit ezzel az ürüggyel, csak tudja hogy nagyon gáz lépés lenne, így lehet nem lépi meg, de megtenné simán, mert amilyen nagy volt a szája, most annyira be van tojva.

Sajnálom Gombit hogy ennyire maga alatt van, pedig tegnap éjjel még valaki zenét is nyomott be neki kintről :)

2011. febr. 9. 10:24
 9/9 anonim válasza:
kit érdekel?
2011. febr. 13. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!