Csajok szerintetek jó pasi Olivér?
Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 21:37
3/15 anonim válasza:
sztem igen. Van benne vmi, nem szép, de egy férfi ne is legyen. Nekem van egyfajta kisugárzása, ami tetszik. Egyféle szituban nem, amikor nagyon röhög... akkor ronda... :)
5/15 anonim válasza:
van néha amikor olyan normálisan áll a feje, de csak nagyon ritkán amúgy nem tetszik, amikor meg marhára röhög akkor rettenetes.
6/15 anonim válasza:
Nekem nagyon visszataszító.Én egy alkeszt látok benne.
7/15 anonim válasza:
Tényleg most, hogy mondod, azoknak ilyen vörös a képük :D
8/15 anonim válasza:
szerintem aranyos és jóképű de kinek mi jön be de szerintem a legjobb pasi az Béci bár nagyon utálom mégis ő a legjobb pasi benn
9/15 anonim válasza:
Nem mondanám kifejezetten, hogy szép, de nekem tetszik a kisugárzása. Igazi vagány :)
10/15 anonim válasza:
Egyetértek a 21,52-es válaszolóval...van Olivérben valami... pedig nem szeretem a tetovált pasikat, de mégis... a kisugárzása, meg a dumája "megszépiti" :)
De amikor röhög, tényleg ronda... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!